Фондация Истина и памет“, която поде инициатива да възроди тази

...
Фондация Истина и памет“, която поде инициатива да възроди тази
Коментари Харесай

Стартира дарителска кампания „Да почетем заедно жертвите на концлагера „Белене“

Фондация „ Истина и памет “, която поде самодейност да възроди тази години възпоменанията в памет на жертвите на концлагера „ Белене “ откри дарителска акция, за набиране на средства.
Поклонение ще се състои на 3 юни, събота, от 12.00 часа на някогашния Втори обект на лагера „ Белене “. Дарителската акция е под мотото „ Да почетем дружно жертвите на концлагера „ Белене “.
Събраните средства за наемането на бусове, за превозването на поклонниците до Втори обект и връщането им на сушата. Ще бъде нает рейс и за хората, които ще дойдат от София.

Дарителската сметка, по която се набират средствата, е на фондация „ Истина и памет “ в Юробанк България АД (Пощенска банка)
IBAN – BG87BPBI79401082813401
BIC – BPBIBGSF
Основание за дарението: „ За поклонението на лагера „ Белене “.
В инициативната група е основан ред за цялостна бистрота за направените дарения, а сумите ще се изразходват с позволение на ръководителите на организациите в нея. Отделно предвиждаме да се назоват всички донори по време на събитието, тъй като то ще стане допустимо точно с помощта на тяхната финансова поддръжка, акцентират уредниците.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР