Фондация Искам бебе“ ще отпразнува своя 17-ти рожден ден на

...
Фондация Искам бебе“ ще отпразнува своя 17-ти рожден ден на
Коментари Харесай

Искам бебе стана на 17 години

Фондация „ Искам бебе “ ще отпразнува своя 17-ти рожден ден на 30 март в Бургас с две театрални постановки, благотворителен базар иизненади в поддръжка на двойките с репродуктивни проблеми.

Програмата ще стартира с постановката,,Костенурката Нурка “в Държавен Куклен спектакъл – Бургас, която ще зарадва най-малките посетители на събитието.

Празненството ще продължи с моноспектакъла,,Забравена от небето “, показан от школата по актьорско майсторство за деца и възрастни „ Талантино “.

Малък благотворителен базар ще бъде ситуиран във фоайето на Кукления спектакъл, като със средствата от него ще бъдат подпомагани двойки, нуждаещи се от донорски стратегии.

Организаторите благодарят за съдействието на Държавен куклен спектакъл, Община Бургас и на всички артисти, които ще вземат участие благотворително за идеята.

За 17 години от основаването си през 2007 година, Фондация „ Искам бебе “ има построена мрежа от координатори и съидейници в над 45 града в страната, над 3500 родени бебета и оказва помощ на над 500 двойки с репродуктивни проблеми всяка година.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР