Фондът за рисков капитал Innovation Capital организира с подкрепата на

...
Фондът за рисков капитал Innovation Capital организира с подкрепата на
Коментари Харесай

Innovation Capital ще гостува в Бургас в търсене на предприемачи с идеи за бизнес

Фондът за рисков капитал Innovation Capital провежда с поддръжката на Община Бургас среща с бизнесмени и бизнес водачи. Инвестиционните мениджъри Явор Гочев и Кристиян Бегажев ще се срещнат с представители на локалната екосистема и амбициозни бизнес водачи, които желаят да развиват лична компания.

Явор и Крис ще опишат повече за опциите за финансиране, които Innovation Capital предлага. Те ще се срещнат с бизнес концепциите на бизнесмените и ще споделят противоположна връзка по отношение на плановете им.

“Ние имаме вяра, че в България има доста предприемчиви хора, които са подготвени да се впуснат в развиването на лична компания и заслужават да им бъде обърнато внимание. В София непрекъснато има събития и благоприятни условия за срещи, като нашата цел е да подкрепяме развиването на предприемаческите екосистеми и в другите градове. Именно по тази причина, за трета поредна година организираме нашата обиколка в цялата страна – да потвърдим, че на всички места в България има капацитет за развиване. Ние сме подготвени да обсъдим концепциите им, както и опциите за финансиране ”, споделя Явор Гочев.

Менторите

Явор Гочев оказва помощ на започващи компании и техните хрумвания като има повече от 5 години опит в откриването на най-обещаващите започващи планове. С богатия си опит в ръководството на акселераторски стратегии, той поема и лидерската роля в XLRadar e-Commerce. От изключителна значимост е и преподавателската активност, с която Явор е ангажиран, като преподавател по обществено предприемачество СУ “Св. Климент Охридски ”.

Кристиян Бегажев е млад експерт в областта на вложенията. След като приключва образованието си в чужбина, той стартира да се занимава с дипломация, само че скоро по-късно открива себе си в света на финансите и вложенията. През последните години минава през няколко стратегии, посредством които придобива скъпи познания за ръководството на капитали.

XLRadar e-Commerce

Двамата капиталови мениджъри ще споделят повече информация и за най-новата акселераторска стратегия на Innovation Capital – XLRadar e-Commerce. Тя е ориентирана към искащи да започват личен бизнес в e-commerce и e-commerce tech промишленостите. От фонда обезпечават начално финансиране за най-хубавите компании, както и голям набор от спомагателни услуги. Най-важните измежду тях са подпомагане за основаване и поддържане на онлайн платформа за е-търговия,

поддръжка от потвърдени маркетинг експерти по отношение на създаване и промотиране на бранд, специфични условия за прилагане на склад/логистичен център, където да се съхраняват стоките.

Събитието ще се организира на 24.06.2022 година от 11.00 ч. в конферентната зала на Регионална библиотека Пейо.К. Яворов – Бургас. Заповядайте!

За Innovation Capital

„ Иновейшън Кепитъл “ АД e фонд за рисков капитал в размер на 21,1 милиона евро с мандат да обезпечава достъп до дялово и квази-дялово финансиране на започващи компании за над 200 компании. Избран е като фонд управител от Фонд на фондовете („ ФМФИБ “ ЕАД) да ръководи запас от 19.3 млн. евро по Оперативна стратегия „ Иновации и конкурентоспособност “, съфинансирана от Европейския фонд за районно развиване и спомагателен частен капитал от 1.8 млн. евро. „ Иновейшън Кепитъл “ АД е ръководещото сдружение на фонда “Иновейшън Кепитъл Фонд КДА ”.

Цялата отговорност за наличието на документа се носи от „ Иновейшън Кепитъл “ АД и при никакви условия не може да се приема, че неговото наличие отразява формалното мнение на Европейския съюз, „ ФМФИБ “ ЕАД и “Иновейшън Кепитъл Фонд КДА ”.

Повече за събитието – 24.06.2022 – Бургас –
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР