Фонд “Иди, учи и се върни” ще подкрепи трима млади

...
Фонд “Иди, учи и се върни” ще подкрепи трима млади
Коментари Харесай

“Иди, учи и се върни” дава стипендии за магистратура в чужбина

Фонд “Иди, учи и се върни” ще поддържа трима млади българи да следват магистратура в някои от международните университети, а по-късно да се осъществят в България.

Три стипендии по 10 000 лева за магистратура ще получат младежи, с цел да учат в университет в чужбина. Кандидатстването е до 8 юни на fund.tuk-tam.bg. Стипендията е предопределена за бъдещи магистри и е отворена към всички специалности и университети, като стипендиантите сами дефинират по какъв начин най-добре да влагат сумата. Важно изискване при избора на претендентите е тяхното предпочитание и мотивация да се върнат в България след дипломирането си, заяви Българска национална телевизия.

От "Тук-Там " основават фонда за стипендии, с цел да оказват помощ на повече хора да получат нова опция за обучение и да развият уменията си отвън България, като се завърнат в страната ни с задграничен опит. Журито, което ще избере стипендиантите е формирано от вдъхновяващи бизнес водачи, представители на институции и неправителствени организации.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР