Фолкзвездата Емануела за пореден път се раздели с половинката си

...
Фолкзвездата Емануела за пореден път се раздели с половинката си
Коментари Харесай

Разлъка в поп фолка навръх Свети Валентин, биха шута на Елвиса

Фолкзвездата Емануела за следващ път се раздели с половинката си Мартин Ников–Елвиса. Броени дни преди празника на влюбените Емануела решила за следващ път да постави завършек на връзката си с дългогодишната си половинка.

Отношенията сред двамата от доста време не вървят, като певицата и предприемачът се разделят и събират съвсем през месец последната година. Припомняме, че преди време Емануела заряза Мартин, откакто го хвана в невярност. Тогава певицата беше безапелационна, че връщане обратно няма. Оказа се обаче, че любовта им е по-силна от свадите и те отново се събраха, като последните два месеца демонстрираха непрестанно възприятията си по заведенията.

Все още не е ясно каква е повода за краха на връзките им този път, само че очевидно още веднъж Мартин е сбъркал, което е предиздвикало изпълнителката да му бие шута за следващ път.

Раздялата на Емануела с Елвиса съответствува и с излизането на новото й парче. В Деня на влюбените Емануела пусна дуетна ария, а заглавието й е " Изгубих те “. В песента се пее за провалената обич на двама души, които търсят амнистия. Мъжката част е изпята от нейния най-хубав другар Алекс, прочут като Супер Саш, оповестява " Телеграф ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР