Фолкпевицата Сашка Васева след дълго лечение вече е изписана от

...
Фолкпевицата Сашка Васева след дълго лечение вече е изписана от
Коментари Харесай

Сашка Васева е изписана от клиниката

Фолкпевицата Сашка Васева след дълго лекуване към този момент е изписана от немската клиника, където и направиха няколко интервенции, с цел да отстранят тумора в мозъка й. В момента тя е настанена в център за рехабилитация, съобщи бТВ. Повече за положението на певицата показа брачният партньор й Христо Бакърджиев посредством видеовръзка от Германия в ефира на "Тази заран ".

"С положителни темпове се усъвършенства здравословното й положение – това демонстрира огненият й характер, който демонстрира към този момент ", сподели Бакърджиев.

"Доколкото успяхме, бяхме дружно на коледните и новогодишни празници - доста е строго заради Коронавирус пандемията ", показа той.

Христо Бакърджиев показа, че брачната половинка му към този момент пее с много мощен глас.

"По-скоро пее италиански песни – "O sole mio ", "Ave Maria ", "Mamma, son tanto felice ". Също пее и на сръбски – "Руфинка болна легнала ", показа той.

"Има още дълъг пет, с цел да се възвърне. Засега е на напълно ранен етап – напредва, само че не е толкоз бързо и елементарно ", сподели Бакърджиев.

"Всеки се въздържа от по-точни прогнози, само че към един и два месеца ще прекара в този център за рехабилитация ", добави той.

"Всичко хирургически е минало по проект – бяха две интервенции, които може да се каже към този момент, че са минали сполучливо ", показа Бакърджиев.

"С обща помощ се оправяме, към този момент не сме се справили до дъно със сумата. Познати помогнаха, само че това е дълъг път ", сподели той.

"Пожелава си да прогледне, да е с децата и да може да пее ", показа брачният партньор на Сашка Васева.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР