Фолкпевицата Преслава ще посрещне новата година на магистралата. Необичайното отпразнуване

...
Фолкпевицата Преслава ще посрещне новата година на магистралата. Необичайното отпразнуване
Коментари Харесай

Ужас! Преслава Посреща Нова Година На Магистралата

Фолкпевицата Преслава ще посрещне новата година на автомагистралата. Необичайното отпразнуване на тържеството се постанова, защото фурията е ангажирана с цели две участия точно на 31 декември. Преси първо ще забавлява празнуващите в огромен хотел в Пловдив, където забавата ще приключи часове преди настъпването на 2018 година

После певицата ще се насочи към София за втория си ангажимент. Именно на автомагистралата, тя ще ознаменува новата година. В дребните часове на 1 януари Преслава ще забавлява купонджии в столична дискотека.

Само за уговорките си на Нова година звездата ще прибере към 20 000 лв., което е сериозен доход към празниците. Запознати са безапелационни, че само Преслава се е нагърбила с нелеката задача да е на две участия на Нова година, и то в разнообразни градове.

Разбира се, доста от звездите няма да посрещнат празника със фамилиите си, а са приели задължения из страната, само че никой не бил приел повече от 1 изява, написа „България днес“. От години изпълнителката е най-печелившата служителка на музикална компания „Пайнер“. Докато съвсем всички нейни колежки сътвориха фамилии, Преслава не спря да върви по участия, като от време на време приемала по 20 уговорката за месец.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР