Фолкпевицата Лияна определено се оказа от майките, готови да задоволят

...
Фолкпевицата Лияна определено се оказа от майките, готови да задоволят
Коментари Харесай

Лияна смени носа на дъщеря си

Фолкпевицата Лияна несъмнено се оказа от майките, подготвени да задоволят всевъзможни прищевки на щерките си и смени носа на своята Дениз, която е едвам на 18 години. Интервенцията е осъществена в Турция при лекаря, който клъцна обонятелните органи на Камелия, Емануела и Силвия Кацарова. Репортер на „ Телеграф “ откри фотография на наследницата на Лияна в профила на лекаря, които ремонтира лицата.

Въпреки че "Телеграф " твърди, че не може да си разбере по кое време е направена интервенцията, Hotnews.bg пресметна, че Дениз е била оперирана през май -преди бала на Дениз. В светските среди се намира за все по- обикновено родителите да подаряват на щерките си за бала силиконови гърди, а наподобява последният вик на модата е ринопластиката. По данни на оперирани при същия доктор Лияна е броила към 15 бона. По всичко проличава, че певицата поддържа щерка си в разнообразни разкрасителни процедури, които обаче не се виждат доста естествени на останалите майки.

Припомняме ви, че преди година Лияна бе нападната в онлайн пространството, че е разрешила на Дениз да издуе устните си до такава степан, че да задмине повече от най-тунингованите колежки на майка си. Освен това девойката прекалява и с фотошопа в обществените мрежи и неведнъж онлайн не може да бъде разпозната и несъмнено е надалеч от облика, който показва по фотоси.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР