Фолкпевицата Лидия и рапърът Атанас Колев вече не крият любовта

...
Фолкпевицата Лидия и рапърът Атанас Колев вече не крият любовта
Коментари Харесай

Лидия и Наско вече не се крият

Фолкпевицата Лидия и рапърът Атанас Колев към този момент не крият любовта си. Двойката се награби пред почитателите си първо при започване на месеца в дискотека в курорта Слънчев бряг, в която имаха присъединяване, а преди дни се целуваха и зад кулисите на фестивала „ Teen Boom fest ” в Бургас.
 

Лидия и Наско са дружно от ноември предходната година. По всичко проличава, че връзката им е сериозна, само че двамата дълго време я пазеха в загадка. Не разясниха любовните си връзки, не споделяха и общи фрагменти в обществените мрежи, където другояче са много дейни. Запазиха безмълвие дори, когато се разбра, че са влюбени, а почитателите им към този момент нееднократно ги засичаха дружно. С течение на времето таман по споделяните в мрежата фрагменти от местата, които са посетили, пролича, че са съвсем неразделни. Наско ходеше на участия на Лидия, както и тя – на негови. Едва през август обаче варненецът и бургазлийката се престрашиха обществено да изразят възприятията си при взаимна изява в дискотека Слънчев бряг. В разгара на купона изпълнителите се прегърнаха и се целунаха. Определено бе сантиментална целувка, а не колегиална, проличава и на фотосите, които се появиха в обществената мрежа.

Преди дни пък почитател снима влюбените да се прегръщат и целуват зад кулисите на фестивала „ Teen Boom fest ” в Бургас. Наско бе измежду изпълнителите, а Лидия очевидно бе пристигнала да го поддържа и да гледа изявата му. Тази седмица пък двамата се забавляваха на яхта в обща компания, в която бе и Александра Гърдева , която се популяризира около риалитито „ Ергенът ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР