Фолкпевицата Галена продължава да бойкотира шефа си Митко Пайнера!, научи

...
Фолкпевицата Галена продължава да бойкотира шефа си Митко Пайнера!, научи
Коментари Харесай

Галена бойкотира Пайнера! + кои нейни колеги не уважиха партито на шефа си

Фолкпевицата Галена продължава да бойкотира шефа си Митко Пайнера!, научи HotArena.

Изпълнителката беше огромният отсъстващ на купона за 28-ия рожден ден на музикална компания " Пайнер ", който се състоя в заведение край Харманли. Цялата войска от силиконови певици се събра за празненството, само че Галена по този начин и не се появи.

Липсата й беше колкото изненадваща, толкоз и предстояща. Преди 2 години Галена съществено се разсърди на Митко Пайнера, че не беше оповестена за певица на годината, а най-желаната чалга статуетка отиде в ръцете на Преслава. Галена побесня и спря да си приказва с някогашната си най-хубава другарка, а протеста си към продуцента си сподели, като не се появи.

" Повече в никакъв случай няма да отида на тази гала! Взех това решение, тъй като към този момент не намирам смисъл . Работя интензивно, с цел да съм реализатор със личен жанр. Тези награди се раздават по не изключително ясни критерии на принцип отпреди 15 години. Статуетките са значими за хора, които би трябвало да бъдат стартирани за повече работа, а аз отхвърлям задължения, с цел да съм със фамилията си, или за тези, които притежанието на статуетки храни егото им ", разяснява Галена.

С последната си постъпка тя сподели, че не желае да върви и на фирмените празненства. Не е ясна какво е била реакцията на Митко Пайнера, само че надали е бил във възхита, че една от най-хубавите му певици още веднъж е демонстрирала тежък темперамент. Едва ли музикалният продуцент ще накаже служителката си, само че е евентуално да има диалог с корав звук, с цел да стане ясно, че сходни произволи са неприемливи и би трябвало съществено държание, когато става въпрос за фирмената организация. Пайнера е прочут с това, че е непоколебим, само че обективен, когато става въпрос за ръководството на музикалната компания. Така той съумява да управлява толкоз доста красиви дами вкупом.

Впечатление направи и отсъствието на Мария. Тя от години пропуща сходни мероприятия, защото счита, че е под равнището й да е на една маса с по-слабо известните си колежки. Затова и Отварачката пренебрегва фирмените купони и евентуално никой не е очаквал да се появи в заведението.
Остава неразбираемо за какво на празненството не са били фолкпевците Константин и Галин. И до момента в който за първия е ясно, че е доста ангажиран около дискотеката си в Студентски град в столицата, то неналичието на втория е същинска тайнственост. Вече се появи доктрина, въпреки и непотвърдена, че и Галин също е ядосан, тъй като няма годишни чалга награди, а той усеща, че сега е най-хубавият и заслужава статуетка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР