Фолккралицата Преслава празнува 35-и рожден ден днес, но очевидно Сатурновата

...
Фолккралицата Преслава празнува 35-и рожден ден днес, но очевидно Сатурновата
Коментари Харесай

Преслава чукна 35 с нов нос и без инстаграм

Фолккралицата Преслава чества 35-и рожден ден през днешния ден, само че явно Сатурновата дупка, в която е изпаднала е много дълбока. Повод за неприятностите й е интервенцията на носа на примата, който се трансформира в тематика №1 измежду светските вести. Певицата е платила баснословните 15 000 $ за прословутия си нос, като единствено 5-дневния престой в истанбулска клиника й коствал 5 000 $. Операцията е осъществена при същия експерт, който преди няколко години коригирал обонятелния орган и на Емилия.

Последната останала толкоз удовлетворена от лекаря, че го предложила на всичките си колежки. Подобно на нея, Преслава също останала очарована от турския експерт и не може да се нарадва на новата си облага. Промененото й лице стана причина за много смешки по адрес на певицата в обществените мрежи. Чашата за нея преля, когато всякакви специалисти в обществените мрежи започнаха да я съпоставят с най-голямата й съперничка Галена.

Доскоро Преслава минаваше за една от най-естествените попфолк певици, а почитателите я обожаваха поради гения и естествената й визия. Сега и тя към този момент е в тима на кифлите с изкуствени екстри. "Дано телефонът на Преслава не е с лицево различаване, тъй като няма да се отключи ", разяснява някогашен почитател на певицата. Друг я оприличи на Майкъл Джексън.

"Когато си поръчаш Галена от Али Експрес, получаваш неприятно копие ", подиграват се се под новите снимки на певицата нейните почитатели. Преди да й хакнат профила в Инстаграм, както и втория, тя и администраторите й триеха грозните мнения. Това обаче разгневи още повече коментаторите.
След като стана без инстаграм, изпълнителката се почуди на страницата си във Facebook дали да си честити персоналния празник.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР