Фолкидолът Фики Стораро очаква с нетърпение появата на първата си

...
Фолкидолът Фики Стораро очаква с нетърпение появата на първата си
Коментари Харесай

Фики ще присъства на раждането на сина си

Фолкидолът Фики Стораро чака с неспокойствие появяването на първата си рожба. Близо четири месеца, откакто сподели заветното „ да “ на изгората си Гюлджан, изпълнителят на „ Пате “ към този момент е завършил с приготовленията по посрещането на новороденото. За да изпита оптимално удоволствието да стане татко за първи път, артистът ще участва и на раждането на детето.

„ Бебчето е момче, ще го кръстим на моя татко. Много съм благополучен и нямам самообладание, да се случи този огромен миг в моя живот. Обзавели сме детската стая, купили сме дори и играчки, единствено го чакаме да се появи. Той непрекъснато подритва. Майка ми и татко ми са по-нетърпеливи и от нас, това е въпреки всичко първо внуче. Много сме разчувствани цялото семейство “, показа Стораро-младши пред Планета тв.

22-годишният артист и чаровната му брачна половинка Гюлджан се готвят и за меден месец в Париж. Воаяжът до френската столица е подарък за младоженците от кумовете им Галена и Галин, които поддържаха старта на фамилния им живот и със солидна сума в плик.

Източник: monitor.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР