Фолкаджийката скъса синджира на благоприличието - танцува по маси и

...
Фолкаджийката скъса синджира на благоприличието - танцува по маси и
Коментари Харесай

Галена скача по масите в Лондон - пълни шепи с паунди

Фолкаджийката скъса синджира на благоприличието - танцува по маси и столове, мята салфетки, обръща чаши с алкохол и безусловно оставя феновете си без мирис, описаха присъстващи на чутовната вакханалия.

Купонът е толкоз щур, че даже някои от британските медии му обръщат внимание и популяризират фотоси на балканското забавление, научи HotArena.

Стотици българи, живеещи във Англия, се стичат в ресторант в Лондон, с цел да видят любимката си онлайн. След кротки песни за начало на вечерта и тихи вечери с тостове настроението внезапно ескалира в позитивна тенденция.

Галена, която е известна с буйния си празненство манталитет, стартира да се качва по маси и столове и оттова дере гърло за най-новите си шлагери.

Българските емигранти изпадат в трогване и стартират да я замерят със салфетки, а фолкаджийката тресе тяло пред морните погледи на присъстващите. Някои от мъжагите се отпускат и стартират да отъркват тела в Галена.

Тя не се дърпа, в противен случай - забавлява се на макс и това настървява още повече зажаднелите за български купони гастарбайтери.

Фолкаджийката не отхвърля на никого да седне на масата му и самоуверено се включва в наздравиците. Обръща няколко напитки и градусът на забавата пораства стремглаво нагоре. Мъже и дами театралничат до чалгарката за селфита, групови фотоси и танцувални видеа. Поръчват се и поздрави на кг, като всяко музикално предпочитание е съпроводено с великодушни бакшиши.

На няколко пъти Галена едвам съумява да събере в шепата си банкнотите от английски паунди. Чуждата валута е бонус към формалния й хонорар, който се поема от уредниците на събитието.

Танците по масите превземат и другите девойки от вечерта, които желаят да разходят новите си тоалети, закупени от английските молове. В един миг няма седнал човек на стол и купонът е безусловно на крайници.

Кулминацията на вечерта настава, когато Галена зарязва чалга шлагерите и запява български национални песни.

Очите на емигрантите ни се напълват със сълзи и запяват с цялостен глас. В ресторанта се извиват дълги хора, а патриотизмът провокира повдигането на още тостове, написа " България Днес ".

В Лондон фолкаджийката се появи единствено няколко дни откакто се завърна от турнето си в Съединени американски щати. Певицата не пропусна да се разноски измежду огромните забележителности в Лос Анджелис, същото направи и в Лондон.

След завръщането си от британската столица Галена стартира сериозна подготовка за изявата си на концерта по случай 17-ия рожден ден на телевизия " Планета ". Мегасъбитието е на 4 декември в столичната зала " Арена Армеец ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР