Фолк звездата Татяна е сред ВИП участниците в новия сезон

...
Фолк звездата Татяна е сред ВИП участниците в новия сезон
Коментари Харесай

Татяна направи нещо феноменално в Сървайвър, всички са в шок

Фолк звездата Татяна е измежду ВИП участниците в новия сезон на " Сървайвър " и с държанието си бързо съумя да събере постоянна фенска маса, която сигурно ще я поддържа напред в надпреварата. 

Пайнерката към този момент не се замесва в кавги и интриги, а вместо това гледа да внесе положително въодушевление измежду племето.

На острова в Доминикана тя направи нещо, което ще се помни дълго. И умерено можем да кажем, че галактическата песента " Излел е Дельо бунтовник " към този момент е звучала и на острова в джунглата, написа show.blitz.

Именно тази ария запя Татяна с цялостно гърло измежду палмите в Доминикана и просълзи останалите участници. По-късно тя им запя няколко национални песни, а Благой Георгиев, Стефан Попов и Георги Валентинов се хванаха за ръце и изиграха едно българско хоро. 

Фенове на шоуто на мощно впечатлени от държанието и гения на певицата и я поздравят, че е избрала да сепредстави в шоуто с българска национална музика. " Много й отиват тези песни, дано направи в кариерата си повече такива ", пишат в мрежата. 

Татяна е в племето на известните, което от нощес е с един член по-малко. Еротичната звезда Стефани не устоя на глада и реши да напусне по лично предпочитание.
                             
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР