Фолк звездата Емилия ще се запише в историята на българската

...
Фолк звездата Емилия ще се запише в историята на българската
Коментари Харесай

Страшна завист в поп фолка! Емилия с клип за 300 бона, наела...

Фолк звездата Емилия ще се запише в историята на българската музика с най-скъпия видеоклип юридически в миналото, научи HotNews.

Певицата похарчила има-няма 300 000 лв. за един от последните си планове, които следва да показа в най-скоро време. Към момента тя има подготвени три плана, само че всеки от тях чака своята премиера поетапно.

Само по 30 бона е раздала на актьорите в лентата, които са основни звезди от сериала " Под прикритие ". Имената им обаче се пазят в дълбока загадка до премиерата на лентата, зад която стои режисьор, който няма общо с попфолка - Валери Милев, основал едни от най-впечатляващите видеа в поп музиката ни. Снимките по видеото на Емилия са протекли в границите на три дни.

Колосалната сума, която е изхарчена за плана е невъзвръщаема за рамките на страната ни и скромния шоубизнес, който имаме. Дори и Галена, която до скоро се подвизаваше с ултра скъпи продукции, не е стигала подобен преразход, разясняват в средите.

Припомняме ви, че Емилия най-накрая удостовери, че чака бебе и до щастливото събитие остават броени седмици. С идентичен къс пост в инстаграм и фейсбук певицата изясни, че щастливото събитие наближава, а точно: " 85%..and loading " и макет на бременна жена. Очевидно музикалните планове, които е подготвила ще излизат по време на майчинството й, с цел да няма празно, разясняват в средите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР