Фолк звездата Анелия ближе люти рани и вече месеци наред

...
Фолк звездата Анелия ближе люти рани и вече месеци наред
Коментари Харесай

В последната минута: Мария Илиева прецакала Анелия за „Гласът на България”

Фолк звездата Анелия ближе люти рани и към този момент месеци наред лекува разрушено самочувствие. Причината – била е прелъстена и изоставена от музикалното шоу на Би Ти Ви „ Гласът на България ”, написа „ Уикенд ”. Певицата имала контракт за присъединяване в предаването като треньор на мястото на напусналата преди година Галена. В последния миг обаче я изхвърлили и вместо нея взели Мария Илиева.
Анелия считала работата си в „ Гласът ” за бетонирана безусловно дни преди старта на фотосите на новия сезон, споделиха пред „ Уикенд ” източници от средите на шоубизнеса. С певицата били водени диалози още предходната година, когато стана ясно, че Галена се разделя с музикалния формат след два сезона, в които беше треньорка в него. Чалгаджийката от Смядово влезе в журито дружно с Дара, Иван Лечев и Любо Киров, само че още на финала на деветия сезон, излъчен предходната година, тя заяви, че напуща. Месеци наред хората се чудеха кой ще я размени. Смяташе се, че това ще бъде огромна звезда от средите на попфолка, защото в 12-годишната история на шоуто у нас не е имало нито един сезон, в който в журито да не е участвала фолк звезда.

Оказа се обаче, че тази година е първата без преставител на лекия род в „ Гласът ”. В края на април, когато към този момент беше изминал срокът за подаване на поръчки за присъединяване в шоуто, от Би Ти Ви оповестиха, че новият треньор е Мария Илиева. Тя даже прикани кандидат-певците да се явят на кастинг – очевидно не знаеше, че срокът към този момент е завършил.

Отлично осведомени източници на „ Уикенд ” разкриха, че Мария Илиева е отмъкнала треньорското място от Анелия безусловно в последния вероятен миг. Неясно по какъв начин, изпълнителката на „ Лунен сън ” е влезнала в предаването, разбивайки правилото, че в него безусловно би трябвало да взе участие фолк звезда. От продукцията просто звъннали на Анелия, с цел да й оповестят, че към този момент нямат потребност от нейните услуги, тъй като в „ Гласът ” отсега нататък няма да има чалга. Звездата от Стара Загора била съкрушена. Тя се чувствала толкоз засегната и афектирана от Би Ти Ви, че до ден сегашен не можела да се възвърне. Допълнително място в огъня наляло присъединяване в журито на нейния непосредствен другар Миро, който е треньор там за повторно (след сезони 1, 2 и 3, в които също участваше). Двамата музиканти са доста близки от години. Те са имали огромни проекти за нови общи планове, с които да оползотворят инерцията от известността, която шоуто носи. Но след влизането на Мария Илиева в плана Миро направи дует с нея, а не с Анелия.

Мъжът на фолк звездата – предприемачът Любомир Захаринов, също доста се ядосал на малкия екран. Той възнамерявал да направи масирана рекламна акция там на хазартния си бизнес, както преди време мъжът на Галена финансира Би Ти Ви в символ на признателност, че е дала естрада за изява на жена му. Но след изхвърлянето на Анелия от формата, Захаринов се зарекъл, че малкия екран няма да види и пукната стотинка от парите му.

Все още никой не знае какви връзки е впрегнала Мария Илиева, с цел да си обезпечи място в предаването в случай, че то към този момент е било заето, само че е реалност, че тя има по-голям опит в сходни формати. Участвала е в два от общо петте излъчени досега издания на шоуто на Нова тв „ Х Фактор ”, произвело най-вече звезди на родната сцена. 

От фолк звездите треньори в „ Гласът на България ” до момента са били Ивана, Преслава, Деси Слава, Камелия и Галена. Глория, Есил Дюран и Мария пък са били в журито на предшественика на „ Гласът ” – предаването „ Мюзик Айдъл ”. Анелия до момента е имала участия само като посетител звезда в музикалното предаване на Би Ти Ви.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР