Фолк певицата Рени е измислила нов начин да намери любовта,

...
Фолк певицата Рени е измислила нов начин да намери любовта,
Коментари Харесай

Рени си търси мъж с... камъни от розов кварц! Кристалният минерал имал мистични способности да открива принца на бял кон

Фолк певицата Рени е измислила нов метод да откри любовта, разбра HotArena.

Ветеранката на лекия род си е поръчала специфични бижута от розов кварц, които сякаш щели да й оказват помощ да си хване мъж. За мистичните качества на полускъпоценния камък Рени схванала от своя почитателка, която се занимавала с изработването на такива бижута.

Лично производителката предложила на звездата да й направи такива, а Рени сама избрала да са от розов кварц, с цел да се уреди в персонален проект. В началото подходила с леко съмнение, само че трансформирала мнението си, откакто нейната фенка дала обещание да й подари бижутата.

Въпреки че не си признава, ретро легендата на чалгата много страда от несполуките в любовта и се надява да си откри мъж, който да й е опора в живота. Повече от 10 години тя беше с бащата на двамата си синове – Борис. Заради него заряза кариерата си и отпраши за Израел, след дълги увещания, че там ще свият фамилно гнездо, писа „ Галерия “.

В продължение на 3 години тя стояла там с децата, до момента в който Борис си бил в България, оправдавайки се с работата си. През това време тя е четяла в медиите, че той непрестанно върти любовници тук.

В момента й е много мъчно да отглежда сама наследниците си и постоянно й се постанова да лишава себе си от някои неща, с цел да има за тях.

След присъединяване си в „ Смени дамата “ Рени напълно се депресирала, че може би в никакъв случай няма да откри любовта и да си остане сама. Заради това в този момент е решила да прибегне до метода с бижута от розов кварц, с които да потърси принца на бял кон.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР