Фолк певицата Лияна също е била жертва на насилствено рязане

...
Фолк певицата Лияна също е била жертва на насилствено рязане
Коментари Харесай

И Лияна остригана, но от жена

Фолк певицата Лияна също е била жертва на принудително рязане на коса. Случката се разиграла преди към 25 години, когато дългокраката хубавица се любела с наркобоса Фалконети. Наказателната акция не била от него, а от някогашната му жена.

Тогава Лияна била гадже на гангстера, а той пък бил разведен със брачната половинка си. Двамата имали бурна връзка и даже считали да се женят. Обаче подценената някогашна брачна половинка била гневна на фолкаджийката и решила да й отмъсти като й отреже косата, оповестява „ Уикенд ”.

Братовчедката на Константин сякаш не знаела с какво се занимава мутрата и се хвърлила в обятията на страховития сикаджия Пламен Иванов-Фалконети. За неин голям смут, първият й ухажор бил прострелян пред очите й. На 28 февруари 1997 година 30-годишният мафиот, Лияна и още двама души се готвят за ваучър в ресторант „ Олимп ” на близкия до тогавашния министър председател Иван Костов предприемач Славчо Христов на столичната улица „ Черковна ”. На 3 метра пред тях изскача мъж без маска, въоръжен с патлак. Изстрелите не се чуват, тъй като употребява заглушител. 7 от патроните попадат в тялото на наркобоса, който стартира да се дави с кръвта си. Втрещената Лияна придържа главата му вдигната, с цел да не се задуши, само че минути след стрелбата Фалконети издъхва. Бодигардовете му натоварват тялото в колата и се насочат обезверено към „ Пирогов ”, където единствено установяват гибелта му.



Косата на Лияна е нейна запазена марка

Убийството на Фалконети е посочено за първия демонстративен разстрел поради дрога у нас. Година по-рано служители на реда откриват край Ихтиман труповете на брат му Валентин Иванов и 39-годишния Георги Минчев. Така и не се схваща кой ги е очистил, само че с разстрела на Фалконети е ясно, че става въпрос за мутренска война. Основната версия е трафик на дрога.

„ Влизахме в ресторанта, тогава се споделяше „ Олимп ” и се намираше на „ Черковна ” в София. Беше тъкмо в 10 вечерта и бяхме с другари. Човекът стрелял със заглушител. Въобще не разбрах какво се случва. Стана за секунди! Само го видях долу на земята, претърколи се и се удари в една алена кола, която беше паркирана там ”, спомня си Лияна, която тогава е едвам 17-годишна.

Тя изживяла подобен стрес, че се затворила у дома и не излязла цели 7 месеца.

Един-единствен път се измъкнала, тъй като й се обадила някаква жена и споделила, че е незабавно да приказва с нея. Доверчивата Лияна отишла до близкото кафе, като от самото начало се озъртала, с цел да не я простреля някой. Затова като видяла 3 дами, които я канели в колата да поговорят, въобще не се стреснала. Точно те обаче били мъчителките й. Едната се оказала някогашната брачна половинка на Фалконети, който държи през 90-те години офиси на СИК в хотел „ Орбита ” и за който се твърди, че се е занимавал по това време с трафика на хероин през България.

Трите дами й споделили да не се съпротивлява, тъй като ще я убият. След това почнали да я разкарват по заведенията на София, а те не смеела да гъкне. Във всяко заведение отрязвали по една педя от косата й и я хвърляли в тоалетната. Тя била в потрес, само че се подчинявала от смут, тъй като й споделили, че това е единствено коса, само че в случай че се развика, ще й резнат и главата. Накрая отрязали дългата й грива чак до ушите и я пуснали да си върви.



17-годишната фолкаджийка с Фалконети

Лияна престояла месеци наред заключена в дома си, до момента в който околните й се сетили да я пратят на психотерапевт. Певицата преодоляла страха си от излизане, само че й останала трайна уплаха от ножици, които режат косата й. Затова преди години във „ ВИП Брадър ” реагира по този начин шокирано и стартира да плаче с глас по време на задача с рязане на косите. Фолк певицата има контузия и поради това не си подстригва косата, която обезверено се нуждае от съкращаване с най-малко 10 см, тъй като краищата й са рехави и мощно изтощени.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР