Фолк певицата Емилия, която роди преди два месеца, все още

...
Фолк певицата Емилия, която роди преди два месеца, все още
Коментари Харесай

Емилия все още изглежда като бременна

Фолк певицата Емилия, която роди преди два месеца, към момента наподобява като бременна. Бившата на Коко Динев възобнови кариерата си след съвсем година неявяване, като преди дни бе първото й присъединяване. Емилия се бе издокарала в къса сребриста рокля, извънредно несъответствуваща за фигурата й сега. Изпълнителката изобщо не е съумяла да отслабне след раждането на дребната Жоржина.

На фотосите от последната й изява се вижда големият й стомах, който не може да бъде затулен нито от необятната й рокля, нито от тъмното осветяване в заведението. „ Последните 24 часа ме извадиха от всекидневието ми през последните 9 месеца. Липсваше ми силата от участията! Много обич! Много страсти! Обичам ви!”, изясни се в обич на почитателите си Емилия малко откакто се върна на сцената.



Припомняме, че на 10 февруари фолк звездата стана майка за трети път. Тя подари с дъщеричка мъжа си Жорж Башур, написа " Уикенд”. Това е първото им общо дете, като преди него изпълнителката от лекия род имаше два аборта от Башур. Първия път загуби бебето си след жестоката злополука, която претърпяха преди 4 години и в която почина синът на Жорж – Феди. Момчето пострада доста тежко и издъхна няколко дни след случая на автомагистрала „ Тракия”. Около година фамилията бе в печал и изчакваше с правенето на наследници. После възобновиха опитите за бебе, само че Емилия не съумя да износи плода и пометна. Тя има и няколко аборта по избор, които са от Коко Динев.



Все отново певицата от Гълъбово е съумяла да зачене преди година и се отдръпна от сцената малко откакто разбра, че е бременна. През юли 2021 година Емилия разгласи, че краткотрайно слиза от сцената, и се скри от публиката. Едва при започване на тази година русокоската се осмели да разгласява фотография с корема си, като по този начин оповести, че към този момент е в средата на осмия месец. По време на цялата си бременност 40-годишната фолк дива не се е ограничавала с храната и е мислела единствено по какъв начин да роди крепко бебе, като не се е суетяла какъв брой кила ще качи, издадоха от обкръжението й. Тя най-вероятно е родила със секцио и не кърми бебето, това са част от аргументите коремът й да не се прибере.



Тези дни младата майка промотира новото си парче „ Единствено “, като във видеото демонстрира забележителна форма, само че фрагментите са снимани в първите месеци на бременността й и поради това фолкаджийката е толкоз слаба на екран.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР