Фолк певицата Емануела определено не се притеснява да експериментира с

...
Фолк певицата Емануела определено не се притеснява да експериментира с
Коментари Харесай

Срам в огледалото! Емануела не смее да се покаже пред хора С...

Фолк певицата Емануела несъмнено не се тормози да опитва с външния си тип. Новата й визия обаче я показва в една много свенлива и скромна светлина.

Припомняме, че пайнерката мина в тима на русокоските, откакто черната коса бе нейна запазена марка от години. От няколко дни Емануела е с нов цвят, само че самата тя още не може да се схване и по тази причина не демонстрира фотоси в обществените мрежи. Новият й имидж обаче лъсна по време на клубно присъединяване.



Изпълнителката на шлагера " Нотариално удостоверен " към този момент е кестенява. Реши се на тази смяна, откакто съвсем половин година се гледаше в огледалото с руса грива. Писна й да бъде русокоска и още веднъж третира буйната си коса с нов колорит. За първи ъгъл залага на кестенявото. Близки до звездата издадоха, че тя към момента не може да се одобри в този цвят. Дала си е взе отново някакво време за приучване, а по-късно ще реши дали ще продължи да се появява по този начин, или ще се върне към черното.



Емануела е снимала нов видеоклип със остарялата си визия, когато беше русокоска. Парчето е в дует с колежката й Теди Александрова, а от фрагментите в мрежата излиза наяве, че ще бъде най-провокативното видео до момента в попфолка. В плана ще забележим Емануела още един път руса, само че на участията си ще бъде кестенява.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР