Фолк певицата Деси Слава най-накрая проговори по горещата тема за

...
Фолк певицата Деси Слава най-накрая проговори по горещата тема за
Коментари Харесай

Унизиха брутално Деси Слава за теглото й, тя избухна и разкр...

Фолк певицата Деси Слава най-сетне проговори по горещата тематика за напълняването ѝ, като съобщи, че не й пука, че я наскърбяват на свиня.

" Една от аргументите за физическото ми положение е че след раждането задържах килограми. Може би малко от суетност, избягвах медийните изяви, само че в един миг си споделих, че би трябвало да се приема такава, каквато съм и да не ми пука от намеци, че съм свиня ", отсече гласовитата русокоска в шоуто на Николаос Цитиридис.

" В последна сметка това съм аз, а тези килограми са вследствие на дребни или по-големи хормонални обърквания в организма ми. Човек в никакъв случай не знае какво може да му се случи и на него... Хора аз не плюскам, дори хапвам прекомерно малко! ", изясни прочувствено певицата обстановката, в която се намира, написа hotnews.bg.

В диалога си с Цитиридис, Деси удостовери и за раздялата с бащата на второто си дете, като в началото поде тематиката с извъртане. " Кой - Благой... има рима ", изсмя се на любознанието на водещия Деси. " Истината е че имаме някакво решение взето сред нас, само че си гледаме детето и сме в доста готини връзки. Помагаме си дружно и поотделно, с цел да се усеща детето добре ", призна изпълнителката на " Най-неправилният мъж ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР