Фолк певицата Андреа няма кьораво участие за сметка на хипер

...
Фолк певицата Андреа няма кьораво участие за сметка на хипер
Коментари Харесай

Клубовете не я канят, но Андреа пак се загрижи за тях

Фолк певицата Андреа няма кьораво присъединяване за сметка на хипер интензивността си в обществената мрежа. Въпреки това фурията с руса грива не пропусна да се изкаже във връзка идното затваряне на нощните заведения в цялата страна.

„ Covid е политически проблем, не медицински. Трудно претърпявам обстановката, когато ни затворят. Не мога да заставам на едно място. За последния месец бях в Париж и Египет ", съобщи някогашната половинка на Кубрат Пулев. Андреа употребява предните затваряния, с цел да запише нови части, само че макар трудолюбивостта си не може и да се похвали с изключително доста изяви от както заведенията работят. Това се вижда и от самата й публична страница в Инстаграм, където нормално колежките й анонсират идните си изяви, а тя едвам тези дни пусна десетина сторита от клуб в Слънчев бряг, където е имала ангажимент.

Наскоро Андреа влезе и в спречкване с колежката си Симона Загорова. Андреа се опита да й вземе микрофона на присъединяване, само че щерката на Глория безпардонно я подцени. Това беше мотив блондито да изригне устойчиво в обществената мрежа с рецензии към младата поп певица.

Амбициозната Андреа обаче има проект Б за рецесията. След като затворят нощните заведения, тя ще развива още повече своя профил в обществените мрежи. От дълго време тя се изявява и като инфлуенсър и качва фотография след фотография, доста от тях правени от фотографа Тибор Голоб, с който са като дупе и гащи по почивките им.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР