Фолк певецът Крум претърпя страховита злополука. За инцидента става ясно

...
Фолк певецът Крум претърпя страховита злополука. За инцидента става ясно
Коментари Харесай

Певецът Крум претърпя злополука

Фолк артистът Крум претърпя страховита акцидент. За случая излиза наяве от самия реализатор, който като че ли в последно време все го гони неприятният шанс.

Преди години персоналният автомобил на артиста бе разпален от недоброжелатели и изгоря. Преди няколко седмици пък вандали забиха гвоздей в гумата на настоящето му возило. Сега обаче Крум бе нападнат и ухапан от куче, след което се озова в незабавното поделение. 



След като бил нахапан, артистът бързо отишъл при доктор, който да го прегледа и инжектира срещу тетанус.

" За първи път ме ухапа куче, само че постоянно има първи път. Удариха ми една инжекция срещу тетанус и съм подготвен за тази вечер. Само не ме поздравявайте по дясната ръка ", написа подстрадалият актьор и изрично акцентира, че ще отиде на благотворителния концерт в помощ на дребния Ради.

В благотворителната идея се включиха доста реализатори. Тя се организира в столичен ресторант с вярата там да се съберат пари за момченцето.



Междувременно Крум не спести на почитателите си и няколко нелицеприятни фотоса след " конфликта " с косматата животинка. Подробности към това по какъв начин тъкмо се е разиграл случаят и дали кучето е бездомно, артистът не разкрива. 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР