Фолк фурията Лидия и рапърът Атанас Колев официално демонстрираха, че

...
Фолк фурията Лидия и рапърът Атанас Колев официално демонстрираха, че
Коментари Харесай

Фолк фурията Лидия и рапърът Атанас Колев потвърдиха: Да, заедно сме!

Фолк фурията Лидия и рапърът Атанас Колев публично демонстрираха, че са гаджета и по този начин потвърдиха слуховете, които витаят от над половин година. Двамата имаха взаимно присъединяване в известен клуб в Слънчев бряг преди два дни.

След като изпяха една от песните си, Атанас Колев се приближи до любивата си и я целуна. Това демонстрират с видеа в инстаграм феновете им, които са били в клуба.



За сантименталната връзка сред 21-годишната Лидия и 25-годишния Наско се заприказва в края на предходната година, тъй като и двамата споделят фотоси от едни и същи места едновременно.

„ Ах, тоя Наско “ и „ Наско ли те снима? “, питат почитателите на русокосата съблазнителка.„ Лидия хубава фотография ти е направила “, гласи коментар и под снимка на рапъра.



Макар и към момента да не разясняват връзката си, подопечната на Галин поп фолк певица и някогашният ухажор на Мария Илиева са постоянно дружно, доколкото професионалните задължения им разрешават.



Но даже и когато е на работа, Лидия постоянно се радва от сцената на влюбения взор на рапъра, който нееднократно е забелязван измежду публиката да пее песните на момичето си паралелно с нейните почитатели.

Дълго време Лидия и Наско отбягваха да потвърдят, че са двойка, може би от продуцентските съображения на Галин, който се грижи за кариерата на русокоската от Бургас.



Феновете обаче се надяват нищо да не помрачи любовта им, и за какво не, един ден двамата да минат под венчилото и Лидия да подари бъдещия гинеколог с дете.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР