Фолк фурията Емануела скочи гневно на мерките срещу разпространението на

...
Фолк фурията Емануела скочи гневно на мерките срещу разпространението на
Коментари Харесай

Емануела загуби 24 бона за 2 седмици

Фолк фурията Емануела скочи яростно на ограниченията против разпространяването на ковид у нас. Те се отразяват най-вече на изпълнителите, които няма по какъв начин да работят, откакто затвориха нощните заведения в няколко града. Конкретно Емануела няма да осъществя 6 участия за двете седмици, в които клубовете са затворени, сподели инспекция на Lupa.bg. Хонорарът на певицата за един ангажимент е 4000 лв., тъй че тя ще загуби 24 бона. Явно това е повода да е гневна.

Lupa.bg разгласява мнението на чалгаджийката без редакторска и коректорска интервенция. "Брей, този вирус има вечерен час?!!! Кога ще спрат, градския превоз или метрото, там също има скупчвания? Както и Държавни институции!!! Предлагам, всички които, очевидно и не очевидно се опасяват от вируса да се задействат с претенции, тъжби и подписки, всички тези места като, банки, метра, Чез, топлофикация, градски превоз, Парламента, офиси на компании, които не работят онлайн, също да бъдат затворени!!!

Да работят единствено хранителни магазини и то не огромните вериги, а дребните магазинчета, с цел да няма скупчвания и Аптеки! Като ще се търси резултат от прекъсване на болест, еми дано е ефикасен, а не целеустремен!!! "
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР