Фолк дивата Галена е най-редовната клиенти на пластичната хирургия. Смядовката

...
Фолк дивата Галена е най-редовната клиенти на пластичната хирургия. Смядовката
Коментари Харесай

Трансформацията на Галена: Чалга дивата е най-тунингованата родна звезда

Фолк дивата Галена е най-редовната клиенти на пластичната хирургия. Смядовката към този момент е не запомнила броя на корекциите си, които са най-малко 9. Трансформацията на брюнетката е напряко поразителна. Чалгаджийката е била над 10 пъти под анестезия, тъй като с изключение на корекциите, 37-годишната изпълнителка има и две раждания, несъмнено, секцио.
Галена очевидно има ниско самочувствие, щом не желае да одобри минусите се и желае да се промени изцяло. За 18 години на сцената сегашната Галена и няма нищо общо със остарялата Галя, както е същинското име на чалга дивата. Дори почитателите й към този момент не утвърждават модификацията й, който няма край. „ Още няма 40 и е цялата изкуствена! Какво ще прав на 50-60 години? Сигурно ще е с 20-30 корекции. Това е болестно положение “ – разясняват фенове на фолакджийката.

Първата промяна на брачната половинка на Гальо Вафлата беше силиконов бюст – наложителен за жанра, в който се изявява. Тази интервенция си направи още при започване на своята кариера, преди повече от 15 години. „ Правила съм си единствено една промяна и тя е на бюста, само че след години, в случай че реша, може още веднъж да се доверя на еластичен хирург, с цел да се усещам добре. Нямам нищо срещу тези операции, само че единствено когато са нужни “ – декларира в свое изявление преди тъкмо 10 години Галена, която очевидно счита, че корекциите, които си е направила са нужда.

Втората интервенция на брюнетката е рязането на камбестия й нос. После изпълнителката реши, че гърдите й малеят и си ги направи малко по-големи с втора интервенция. Общо смядовката се е изръсила с към 20 бона за гръдната си обиколка. Тя изкара няколко години с новия си нос, само че не го хареса и легна на операционната маса за повторно. Този път в Сингапур, където мъжът й Галин се изръси с 10 000 $ за нова ринопластика. Това се случи преди към 6-7 години и за момента члага дивата е удовлетворена от обонятелния си орган. Но в никакъв случай не се знае дали няма да й хрумне да го резне още веднъж.

Преди няколко години Галена си оперира и ушите, които бяха прекомерно щръкнали и не ги харесвала. Тази й промяна в действителност беше наложителна, тъй като певицата приличаше на слончето от детското филмче „ Дъмбо ”. Корекцията на ушите е най-евтината й смяна и коства към 2000 лв..

В обществените мрежи подиграват изпълнителката от лекия род, че има повече корекции по лицето и тялото си, в сравнение с Шер, която е мерна единица за крепък тунинг. В последните години Галена стана луда фенка на пластичните корекции, а те се усилват право съразмерно на славата и заплащането й за час плейбек. Изпълнителката се подлага на всевъзможни интервенции в името на хубостта, само че феновете й по никакъв начин не утвърждават изкуствената й осанка.

„ Гърди, нос и уши – ок, само че другото беше прекомерно . Вече е като пластмасова. Много изкуствена, всичко й е правено, а още няма 40 години. Все повече губи благосклонностите ми ” – разяснява почитателка на силиконката.

Фолк певицата бе измежду първите родни звезди, които си оперираха задните елементи. Тя си уголеми дупето още преди няколко години. Преди ремонта дупето й беше увиснало, а през днешния ден към този момент е вирнато, само че неестествено и издуто като декоративна възглавница. Галена се харесва със силиконови импланти в дупето, само че не наподобява по никакъв начин естествено и от километри си проличава, че не е нейното дупе. В момента изпълнителката е кожа и кости, само че с обемно дупе и огромни гърди – много комична панорама.

Пайнерката не е фенка на спорта и избира да ляга на операционната маса за оформяне на тялото със скалпел. Певицата към момента се надява да заблуди някой, че изоставените й черти по лицето са в следствие от отслабването й с инжекции. Тя в никакъв случай не е била дебела, само че лицето й не е било чак толкоз структурирано и добре завършено, както единствено го може скалпела на естетичния хирург. Тя има контуриране на лицето, с което се поправят обвързваните с възрастта промени, както и смяна на овала на лицето.

„ Контурната пластика на разположение събира най-много позитивни мнения. Това е привлекателна процедура, тъй като с нейна помощ може да се поправят обособени елементи на лицето. Например, в случай че желаете безболезнено да закръглите бузите и скулите си и да извършите лицето по-миловидно. Или пък в случай че желаете да изострите чертите си, да нямате бузи и да се радвате на изпито лице. Инжекционните пълнители за тази процедура постоянно са въз основата на нормализирана хиалуронова киселина. Контуриране на лицето с хиалуронова киселина има резултат на подмладяване, който се съхранява за 8-18 месеца. След този интервал се следи последователно отдръпване на лекарството, тъй че процедурата за промяна би трябвало да се повтори ” – разясниха пред „ Уикенд ” експерти.

Скулите на Галена са повдигнати и по-вдлъбнати. Брадичката й също е дело на умел еластичен хирург, като най-вероятно е с подложен имплант.

Последният тунинг на Галена е плочки “ на корема. Те не са плод на жестоки тренировки и ограничения, а са дело на умел хирург. Тя се е оперирала при виртуоза на скалпела – доктор Максим Иванчук. Допреди войната в Украйна неговата клиника в Киев е определяна като една от най-хубавите в региона на пластичната хирургия и подмладяването. Нашата Галена също се е възползвала от неговите умения и то в точния момент, преди да стартира войната. Според доближен на фолк фурията, докторът първо е изсмукал непотребната лой в коремната област, а след това е вградил завършени плочки, които ще останат там вечно. Не е изключено и други елементи като лакти, колене и предмишницата на звездата също да са получили своето подмладяване, тъй като докторът е експерт и в тази област. Галена се е бръкнала с към 14-15 хиляди лв. за завършения си стомах. С последната й промяна на корема интервенциите стават тъкмо 10, като в тази цифра не влизат големите й джуки, които са бодени неведнъж с филъри.

37-годишната смядовка е вманиачена на тематика съвършен външен тип и тяло. В името на съвършенството хубавицата се боде и с рисковите за здравето инжекциите с инсулин, която тя си поставя, с цел да се втали. Чалгаджийката смъкна много непотребни килограми, като даже се увлече със заслабването, което е пагубно за здравето й.

Зъбите на звездата на „ Пайнер ” също са ремонтирани и наподобяват като конска челюст. За 18 години Галена съумя да си промени самоличността и към този момент няма и помен от Галя, която проби на сцената през далечната 2003 г.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР