Фокусник открадна ултраскъп Ролекс за 90 000 лв. от магазин

...
Фокусник открадна ултраскъп Ролекс за 90 000 лв. от магазин
Коментари Харесай

Дръжте крадеца: Мъж задигна Ролекс за 90 бона


Фокусник открадна ултраскъп Ролекс за 90 000 лева от магазин на пъпа на София, и то пред очите на на продавача и охранителя.

Рекордната кражба като от филм за илюзионисти се разиграла предходната седмица в бляскав бутик на бул. "Витоша ", написа "Телеграф ".

Сигналът е подаден в полицията и сега се води следствие, а причинителят се търси, потвърдиха от Столична дирекция на вътрешните работи.

Чужденецът, кокетен в моден ярък костюм и тъмна риза, влязал в магазин на "Витошка " и почнал да оглежда скъпите часовници. По устав, който се съблюдава във всички обекти с маркови бижута и аксесоари, вратата се заключва, щом клиентът гледа и пипа стоките.

Така станало и в този случай. Охранителят на обекта врътнал ключа, а чужденецът седнал на една маса и почнал да желае разнообразни модели часовници. Погледът на измамника се спрял на "Ролекс " за 45 000 евро.

Фокусникът омайвал продавача близо 40 минути с приказки и въпроси за обособените аксесоари. След дългото омайване, чужденецът заречен да купи избран часовник, даже оставил 100 евро бакшиш за положителното обслужване и заречен да се върне до броени часове, откакто изтегли пари.

Никой не съумял да види по какъв начин изкусно бутнал тузарския "Ролекс " в джоба на сакото си.

Охранителят му отключил вратата, той тръгнал и повече не се върнал. След минути продавачът открил, че липсва часовникът за 90 бона и позвънил неотложно на полицията.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР