“Фокс” представиха първия трейлър на необичайната сатира “Заекът Джо Джо”.

...
“Фокс” представиха първия трейлър на необичайната сатира “Заекът Джо Джо”.
Коментари Харесай

Ако Хитлер беше въображаемият ти приятел – излезе първият трейлър на “Заекът Джо Джо”

“Фокс” показаха първия филмов откъс на необикновената ирония “Заекът Джо Джо”. Историята се развива по времето на Втората международна война и се върти към малко момче, чийто утопичен другар е самият фюрер – Адолф Хитлер.

Лентата е режисирана от Таика Уайтити, основател на “Тор: Рагнарок”, който играе и ролята на Хитлер в лентата.

В първите фрагменти от кино лентата виждаме един необикновен и комичен свят, в който хитлеристката идеология е показана комично. Главният воин е част от “Хитлеровата младеж” и дружно с приятелите му се забавляват с горене на книги, да вземем за пример, или игри с хладни оръжия.

Самият Адолф Хитлер е показан извънредно комично – той подскача, смее се, приказва с преправен глас и няма нищо общо с фюрера, който познаваме от историческите книги.

Снимка: Screenshot / JoJo Rabbit

Продукцията на “Фокс”, които неотдавна бяха добити от “Дисни”. От компанията показаха своите терзания, че тематиката може да отблъсне почитателите на филмите им.

Премиерата на лентата, в която играят Скарлет Йохансон и носителя на “Оскар” Сам Рокуел, е на 5 октомври по време на кинофестивала в Лондон. Тя ще тръгне по кината от 1 януари 2020 г.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР