Flamingo Grand Hotel&SPA ще отвори врати на 1 април, цените

...
Flamingo Grand Hotel&SPA ще отвори врати на 1 април, цените
Коментари Харесай

Албена посреща пролетта със специални предложения

Flamingo Grand Hotel&SPA ще отвори порти на 1 април, цените на пакетите стартират от 75 лева на човек Част от програмата за Великден ще е фестивал на хвърчилата
Ваканционно населено място Албена посреща пролетта със специфични оферти за своите посетители и другари. Символичен старт на пролетно-летния сезон ще даде петзвездният Flamingo Grand Hotel&SPA. Комплексът ще отвори порти на 01.04.2022 със специфични цени за Априлската почивка, започващи от 75,00 лева на човек, разпределени в специфични 7, 5 и 3-дневни пакети. Налично е настаняване в просторни студиа и жилища, а за ценителите на върховите прекарвания разполагаем са първокласни пентхауси с панорама към морето и редица извънредни улеснения. В цената е включено потреблението на Elements SPA & Wellness процедури, както и свободен достъп до басейни с лечебна минерална вода и спортни уреди. Любителите на вкусната, здравословна и чиста храна ще се насладят на изкусителни гурме ястия в приветливия ресторант на хотела.

Традиционно, и през тази година Албена ще посрещне най-светлия християнски празник Великден с тематични оферти за интервала 22-25 април. Освен флагмана Flamingo Grand, в който цените стартират от 109,00 лева за нощувка на човек, порти ще отворят и четиризвездните хотели Калиакра, Лагуна Бийч и Ралица, на общоприети цени сред 78,00 и 88,00 лева на човек дневно, настанен в двойна стая. Домакините са подготвили доста празнично въодушевление, вкусни и обичайни великденски ястия, подбрани питиета, анимация за най-малките, както и безчет благоприятни условия за спорт и отмора. Част от атрактивната анимационна стратегия ще бъде и цветен фестивал на хвърчилата, проведен от клуб " Астро ", по време на който всяко дете ще създаде свое лично хвърчило.

В средата на април измежду най-красивата част от българското Черноморие среща ще си дадат юношески футболни тимове от България, Румъния, Молдова, Андора и Литва. Турнирът се провежда от Българския футболен съюз и туристическа организация " СпортТравел " и е част от програмата за развиване на UEFA. Надеждите на европейския спорт ще премерят сили, разграничени в направление мъже - на 6, 9 и 12 април, и дами - на 13, 16 и 19 април. Срещите ще се играят на формалните футболни терени на Албена и ще бъдат отворени за аудитория при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения.

Освен спортните събития, през април ваканционно населено място Албена ще одобри и редица конгресни прояви, измежду които образования и семинари на профилираната държавна администрация, интернационалните компании и съсловни организации, като се чака броят на пристигналите участници да надвиши 500 души. Пролетната фиеста във ваканционното населено място ще приключи в ритъма на над 1500 латино танцьори от целия свят, които идват на 29 април за 3-дневния World Stars Salsa Festival. Любителите на салса, бачата и кизомба ще се насладят на тематични уоркшопове с инструктори от международна големина, както и нощни празненства до сутринта в хотелите Maritim Paradise Blue Hotel&SPA 5*, Flamingo Grand Hotel&SPA 5*, Лагуна Бийч 4*, Лагуна Гардън 4* и Калиакра Бийч 4*. Билети могат да бъдат закупени на формалния уебсайт на проявата - www.varnasalsafestival.com
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР