ФЛАГЛЪР КАНТИ, Флорида - Мъж от Флорида скочи в канал,

...
ФЛАГЛЪР КАНТИ, Флорида - Мъж от Флорида скочи в канал,
Коментари Харесай

Мъж от Флорида скочи в канал, за да избегне арест, след като удари съсед, депутати казаха: „Какво правиш?“

ФЛАГЛЪР КАНТИ, Флорида - Мъж от Флорида скочи в канал, с цел да избегне арест, откакто се твърди, че е блъснал съседа си в лицето, съгласно офиса на шерифа на окръг Флаглър.

Филип Макгроу е задържан и упрекнат в невъоръжена кражба с щурм на необитаемо жилище, елементарна батария, дребна кражба и опозиция на служител на реда без принуждение след случая, който стартира да се разиграва в неделя следобяд в Cute Cout.

Депутатите реагираха на къща, откакто мъж сподели, че комшия и прочут познат са влезнали в гаража му и са го блъснали с пестник в лицето по време на спор, съгласно Офисът на шерифа на окръг Флаглър. Двамата влязоха в свада, която в последна сметка падна на улицата, споделиха депутати.

Тогава вторият татко на Макгроу, Джеймс Джоунс, спря до дома. Макгроу се качи на пътническата седалка и двамата потеглиха, споделиха депутати.

Колата на Джоунс е открита и депутатите се пробваха да спрат трафика, само че той сякаш избяга. Когато колата в последна сметка спря, Макгроу избяга пешком и се насочи към канала зад къщата си, споделиха депутати.

Макгроу скочи във водата и отплува в хипотетичен опит да избегне органите на реда. < /p>

Той преплува през голям брой канали, само че беше заловен и задържан зад къща на Crandell Court, споделиха депутати.

„ Какво правиш? “ чува се заместител да споделя на McGraw на запис на бодикамера. Можете да гледате видеозаписа от ареста на McGraw в плейъра нагоре.

Той е арестуван под гаранция от $32 500.

ОЩЕ ЧОВЕК ОТ ФЛОРИДА strong>:

Джоунс също беше задържан и упрекнат в оказване на опозиция против служител на реда без принуждение. Той беше освободен, откакто внесе гаранция от $500.

„ Може да се опитате да избягате от заместник-шериф, само че ще отидете в пандиза единствено изтощени, а в този случай и мокри, и с повече обвинявания “, шериф Рик Стали сподели в прессъобщение. „ Жалко е да видя, че това беше фамилно пътешестване до пандиза преди Деня на благодарността, само че най-малко може да са вкъщи дружно за празниците. “

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР