ФК ЦСКА 1948 ще представи официално отбора за новия сезон

...
ФК ЦСКА 1948 ще представи официално отбора за новия сезон
Коментари Харесай

ФК ЦСКА 1948 представя отбора си за новия сезон

ФК ЦСКА 1948 ще показа публично тима за новия сезон против АПОЕЛ (Никозия). Контролата с кипърския отбор е през днешния ден от 19:00 часа на стадион " Витоша " в Бистрица.

Половин час преди срещата ФК ЦСКА 1948 ще показа публично тима си за новия сезон. Освен футболистите, на терена ще излязат и всички митове, които са част от клуба. Сред тях са " алените " емблеми Любослав Пенев, Радослав Здравков, Спас Джевизов, Ангел Рангелов, Методи Деянов, Методи Томанов, Галин Иванов и Валентин Илиев.
 ФК ЦСКА 1948 се оправи с Академия Пандев в контрола
ФК ЦСКА 1948 се оправи с Академия Пандев в контрола

В последната си контролна среща столичани ще срещнат АПОЕЛ (Никозия) в събота

Ето какво написаха от ФК ЦСКА 1948 във Facebook:

Време е за два мача и толкоз доста армейски страсти!

Стадион " Витоша " ви чака през днешния ден за формалното показване на състава на ЦСКА за сезон 2022/23! Подкрепете тима и всички армейски митове, част от клуба!

Програмата стартира в 18:30 часа, а в 19:00 часа започва контролният конфликт сред " армейците ", водени от старши треньора Любослав Пенев, и 28-кратния първенец на Кипър!

Цената на билетите за дуела е 5 лева, като отворен ще бъде единствено Сектор " А " на оборудването. На мача ще можете да си закупите и абонаментна карта на ЦСКА за новия сезон, която ще важи както за домакинските мачове на първия състав, по този начин и на срещите вкъщи на дублиращия отбор и на третия тим на клуба.

Входът за формалното показване и инспекцията ЦСКА - АПОЕЛ (Никозия) е безвъзмезден за деца до 12 години.

Днес в 11:00 ч. на терените на " Евима " в Банско пък дублиращият отбор на " алените " с ментор Валентин Илиев се изправя против Струмска популярност (Радомир) в различен другарски мач.

Напред, АРМЕЙЦИ! ", написаха от клуба.
 Найденов за Любо Пенев: Браво, Майсторе!
Найденов за Любо Пенев: Браво, Майсторе!

Похвали го
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР