Фитнес треньорът Рейчъл Дилън описа прост начин за засилване на

...
Фитнес треньорът Рейчъл Дилън описа прост начин за засилване на
Коментари Харесай

Как да стегнете дупето - съвети от фитнес треньор

Фитнес треньорът Рейчъл Дилън разказа елементарен метод за усилване на мускулите на задните елементи и за стройна талия. Рецептата й е представена от Дейли Мейл.

Дилън предложи силова подготовка с тежести за създаване на мускули на седалището. Тя признава, че в миналото се е страхувала от фитнеса и е предпочитала по-леки извършения, тъй като като доста дами не е желала да наподобява прекомерно мускулеста. Оттогава обаче мнението й за силовите тренировки се трансформирало.

Дилън предлага да започнете тренировката си във фитнеса с повдигане и клекове с щанга , само че по румънската , а не по класическата скица.

При повдигането на щангата краката не би трябвало да са изправени, а леки свити в колената, също така тялото не се изправя до дъно, а остава свито под прав ъгъл в кръста, като щангата се подвига до равнището на гърдите, пуска се надолу, без да се оставя на пода и след това отново се подвига. И по този начин няколко пъти.

Мускулите на бедрата и на седалището заякват и при упражнението, при което изправена жена с ръце на кръста кляка, изтегляйки единия си крайници обратно, след това прави същото, само че с другия крайник. Не бива обаче коляното на изтегления крайник да опира пода и тялото да се отпусне върху него.

 

 

Освен това, с цел да понатрупа мускулна маса и да оформи добре изразено дупе , Рейчъл Дилън яде повече калории, в сравнение с изгаря. Средно това са 2300 килокалории дневно, в това число 111 грама протеини и 69 грама мазнини.

Дилън се придържа към здравословни пет хранения дневно - три съществени хранения и две закуски.

Започва деня в девет сутринта с овесено мляко с подсладител , а в 10 сутринта изяжда плодова салата с прясно манго, маракуя, ягоди, боровинки и чери домати.

В 11:30 закусва сушено манго , а за обяд обича да подготвя варено пиле с къри сос, ориз и билки.

В 16:30 часа тя се отдава на сладостен десерт и два часа по-късно вечеря пържола от сьомга с паста и зелена салата.

 

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР