Фитнес професионалист сподели върховната“ тренировка, която може да ви помогне

...
Фитнес професионалист сподели върховната“ тренировка, която може да ви помогне
Коментари Харесай

Личен треньор обяснява „върховното“ упражнение, което може да ви помогне бързо да загубите коремни мазнини

Фитнес експерт показа „ висшата “ подготовка, която може да ви помогне да се отървете от стомашните мазнини и да намалите риска от сърдечни болести.

Това топ упражнение е простата преса и прави заглавия, тъй като Cancer Research UK желае хората да вършат по 100 преси дневно през април, с цел да съберат пари. Казват, че е мъчно, само че можете да го извършите.

Въпреки че пресите изискват известна мощ, здравният специалист доктор Майкъл Мозли счита, че те са страхотни за изгаряне на коремни мазнини. Личният треньор Зана Морис сподели пред The ​​Times, че пресите са невероятни за вашето здраве, тъй като: „ Те са изпълними на всички места, на всяко равнище, без съоръжение – даже не е належащо да носите маратонки. Когато хората приказват за тренировки с тежести, те в действителност приказват за подготовка за опозиция, а това е подготовка за опозиция в най-хубавия си тип. Вие вдигате по-голямата част от телесното си тегло и, като сложно упражнение, работите доста мускули по едно и също време. "

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР