Фитнес може да е едно от най-плашещите места за хората,

...
Фитнес може да е едно от най-плашещите места за хората,
Коментари Харесай

Бикини фитнес шампионка има ценен съвет за новаците в залата

Фитнес може да е едно от най-плашещите места за хората, които по една или друга причина се срамят от външния си тип. Напоследък виждаме една отлична самодейност от известни фигури в спорта, които желаят да пречупят стигмата върху хората, които желаят да се трансформират, само че ги е позор от мнението на близките. Лорен Симпсън е една от тези вдъхновяващи фигури, които работят по тази идея.

В последните си видео в Instagram шампионката в категория бикини фитнес желае да „ възвърне нормалността “, като демонстрира, че даже тя с целия си опит и статут в сектора на моменти изпитва усложнения в разучаването на новите уреди в салона.

„ Това са мои фрагменти от през вчерашния ден, когато се пробвам да схвана по какъв начин да употребявам една машина, с която не съм добре осведомена. Отне ми 5 минути, с цел да схвана по какъв начин работи. Не се срамувайте... никой не ви гледа и хората просто се концентрират върху себе си “, написа Лорен, като коментар за видеото си.

Подкрепяме с две ръце и ще прибавим нещо по тематиката. Не се срамувайте и да попитате. Никой не се е родил теоретичен. Всеки естествен човек би ви оказал помощ с първите стъпки в салона. Достатъчно е просто да помолите за помощ и в 99% от случаите ще я получите. Не позволявайте на останалия 1% злонамерени видове да попречат на опита ви за грижа към личното ви здраве.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР