Фитнес гуруто Виктор Стоянов, който доби сериозна популярност покрай риалити

...
Фитнес гуруто Виктор Стоянов, който доби сериозна популярност покрай риалити
Коментари Харесай

Kъде забегна Виктор след края на Ергенът

Фитнес гуруто Виктор Стоянов, който доби сериозна известност около риалити формата "Ергенът " се е отдал на цялостен релакс и шопинг терапия, присъща повече на претендентките за сърцето му във формата.

Наскоро в стори в обществените мрежи, той показа, че се намира в Амстердам, без обаче да прецизира какъв е мотива за пътуването му до нидерландската столица, написа Шоу Блиц.

Малко преди празниците някогашната половинка на фитнес инструкторката Христиана Парова насочи въпрос към своите почитатели къде те ще прекарат почивните дни. Той, от своя страна, показа, че ще се насочи на пътешестване с другари, само че тогава не показа тъкмо коя е дестинацията.

Явно въпреки всичко реши да не крие къде се намира и показа сторита от Амстердам. И по всичко наподобява, че си прекарва сносно. Със сигурност има потребност от отмора след излъчването на епизодите на "Ергенът ", като капка действителност в никакъв случай не е непотребна.

Пътуването на Виктор до Нидерландия съответства с честванията на националния празник в страната "Денят на краля ", който се отбелязва на 27 април, когато е рождения ден на краля Вилем Александър.

"Ергенът " сподели красива панорама от престоя си, както и какво тъкмо има намерение да си купи с хонорара от формата - в тази ситуация единствено е тествал мощната машина на специфична писта.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР