Фиш със случайно избрани числа донесе поредната голяма печалба от

...
Фиш със случайно избрани числа донесе поредната голяма печалба от
Коментари Харесай

Ето го новия тотомилионер!

Фиш със инцидентно определени цифри донесе следващата огромна облага от Българския състезателен тотализатор. Късметлийката Янка Панайотова по традиция получи огромния чек за 1 056 810 лева от играта “6 от 42 " в централата на тотото в София.

Щастливата притежателка на печелившия фиш е от Варна, само че сега работи в горско стопанство в Царево като касиер. Играе тото от 34 години, има и свои непрекъснати цифри, само че този път е извадила шанс с други, оповестява " 24 часа ".

С пари от печалбата Панайотова ще сбъдне фантазия на брачна половинка си и ще му подари дребна яхта и нова кола.

Тя признава, че чисто от психическа позиция е по-трудно, когато спечелиш в дребен град, тъй като доста бързо се разчува, че има нов милионер тъкмо там. Със сигурност няма да е същото, в случай че сходно нещо се случи във Варна.

Янка е схванала, че печели огромния джакпот, до момента в който гледала тегленето на тиража по малкия екран.

“Не можех да допускам, няколко пъти ревизирах числата. После ми се обадиха от централата на тотото и по този начин ", показа новата милионерка на България. Тя е 95-ят участник в тиражите на тотализатора, който печели най-малко милион за цялата история. Според разпоредбите
джакпотът в “6 от 42 " започва с нови 300 000 лева и продължава да пораства.

Панайотова има печалба още от първия тираж за тази година - улучила е петица, само че защото позналите съответните цифри са били доста, е взела към 1600-1700 лева

Преди към 8 години тя е взела 1000 лева, само че от “Втори тотошанс ", когато е бил изтеглен номерът на пуснатия от нея фиш.

Преди да я покажат с чека по малкия екран съгласно новите правила на тотото, никой в пункта в Царево не е знаел, че тъкмо тя е милионерът. “Но ще почерпя доста хора ", даде обещание Панайотова.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР