Фирмите отделят месеци в планиране на представянето си в най-значимото

...
Фирмите отделят месеци в планиране на представянето си в най-значимото
Коментари Харесай

Компаниите са на финалната права в подготовката си за COPIS 2019

Фирмите отделят месеци в обмисляне на представянето си в най-значимото бизнес ревю за бранша на рекламата и печата в България
Точно месец ни дели от старта на единственото  бизнес ревю за щемпел и реклама у нас. Компаниите-участници в него към този момент са на финалната права в подготовката си за присъединяване и с трескаво неспокойствие чакат дните от 25 до 27 септември, когато в Интер Експо Център ще се организира COPIS 2019.
През какви стадии минава подготовката им и по кое време стартира тя? Какво е мястото на предварителното обмисляне в нея и за какво събитието е толкоз значимо за бранша? С тези въпроси се обърнахме към част от тазгодишните участници в ревюто и ще се опитаме да обобщим откровените отговори, които получихме от тях.
Всичко стартира с планирането
Основополагащо място в подготовката за присъединяване на ревюто заема планирането. Около тази позиция се сплотяват множеството компании, споделяйки, че първата задача, за която би трябвало да се погрижат екипите им, е изборът на подобаващия щанд, съгласуван с задачите и тактиката на присъединяване. „ Планирането на ревю на пръв взор наподобява по-елементарен развой, в сравнение с в реалност е. Процесът стартира, когато ни бъде изпратена скица на палатите; тогава се слагат редица въпроси: Кое е най-подходящото място? Колко огромен щанд ще ни е необходим с цел да представим продуктите си? “, споделят от компанията Дедал Кампъни.
Процесът на подготовка
Друга значима стъпка е компанията да дефинира бюджета си. Рамките се слагат според от задачите и наличните запаси. „ Подготовката за присъединяване при нас е всеобхватна. Първата стъпка постоянно е определянето на бюджета, съобразявайки се с разнообразни критерии – според от ревюто, на което участваме “, описват за от Мираж Груп. „ Следва да определим кои тъкмо ще са моделите машини, които ще изложим за клиентите на щанда си. Това не постоянно е елементарно, защото са доста факторите, с които се съобразяваме. Например, когато производителят е пуснал нов модел принтер на пазара, ревизираме дали ще може да се достави в период, защото самото произвеждане има софтуерно време, в което би трябвало да се вместим. Уточняваме и дали машината, която ще изложим съставлява интерес за клиентите и ще се ли продаде допустимо най-бързо след ревюто “, описват още те. Организаторите на форума споделят своето виждане, съгласно което в основата на положителното показване на една компания е верният асортимент на артикули, които ще покаже. „ Съдържанието е това, което притегля повече гости “, безапелационни са те.
Значението за сектора
Представителите на промишлеността са единомислещи, че дългият развой на подготовка не е инцидентен, защото присъединяване в интернационалния бизнес конгрес е от значително значение за тях. „ COPIS сега е единственото ревю в България, представящо нашия отрасъл. За нас е значимо да представим нови и атрактивни артикули, да изпълним бизнес контакти и срещи с сегашни и бъдещи клиенти “, изясняват нуждата от присъединяване си в ревюто от Дедал Къмпани. Фирмите се стимулират и с това, че работят в доста нишов, характерен, отрасъл. Като един от най-ефикасните способи за одобряване на наличието в бранша и развиването на бизнеса фирмите дефинират присъединяване си в COPIS. „ Това е мястото, което всеки в България, обвързван с рекламния бизнес посещава. Важно е да присъстваме, с цел да бъдем забележими за бизнеса, разпознаваеми и с цел да представим продуктите на марките, за които сме поели дистрибуция на българския пазар “, обобщават от Мираж Груп.
До старта на бизнес форума остава напълно малко време. Посетителите ще бъдат посрещнати от богата съпътстваща стратегия. Вниманието ще притегли FABRIC IS COOL – CHRISTMAS Fabric Backlit AD Challenge – събитието, което ще събере и сплоти основни експерти към основаването на backlit печатна рекламна акция. Друг забавен ивент е и идният мастър клас с проф. Христо Кафтанджиев, с съществена тематика „ Визуални маркетингови връзки – принт дизайн и опаковки “.
Тази година от 25 до 27 септември COPIS ще разшири своите мащаби до 8000 кв.м. изложбена повърхност, провеждайки се дружно с интернационалното бизнес ревю за текстил ТМТ Експо. Представителите на двете промишлености към този момент са в очакване. А повече за това какво следва може да научите в уеб страницата: www.copi-s.com.
Своята регистрация за гратис посещаване можете да извършите ТУК .
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР