Фирмата за машинно гласуване и електронно преброяване на гласове Доминиън

...
Фирмата за машинно гласуване и електронно преброяване на гласове Доминиън
Коментари Харесай

Фирмата за електронно гласуване Доминиън дава под съд адвокатката на Тръмп Сидни Пауъл за клевета

Фирмата за машинно гласоподаване и електронно броене на гласове Доминиън вотинг систъмс заведе дело за клюка във федерален съд във Вашингтон против адвокатката на Тръмп Сидни Пауъл с иск за 1,3 милиард $ обезщетение поради обвиняванията й, че Доминиън е фалшифицирала президентските избори в интерес на Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в, оповестява Българска телеграфна агенция.

Пауъл от седмици твърди без доказателства, че Доминиън е взела участие в проект за открадване на изборите от президента Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския. Тя беше негов юрист в редица несполучливи каузи за оборване на изборни резултати.

Пауъл твърди, че компанията е учредена във Венецуела за подправяне на избори в интерес на починалия президент Уго Чавес и че машините й дават опция за прекачване на гласове от един претендент на различен.

Доминиън съобщи, че има премного директни доказателства, които безапелационно опровергават изказванията на Пауъл за манипулиране на вота. Компанията заяви, че когато публично е споделила на Пауъл, че изказванията ѝ са погрешни и е поискала от нея да ги отдръпна, Пауъл още повече е почнала да ги повтаря, употребявайки своя акаунт в Туитър, който има над 1 милион клиенти.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР