Фирмата на обвиняемия за теча на данни от НАП Иван

...
Фирмата на обвиняемия за теча на данни от НАП Иван
Коментари Харесай

ТАД груп фалира?

Фирмата на обвинения за теча на данни от Национална агенция за приходите Иван Тодоров - " ТАД груп " банкрутира, писа „ Лупа.бг “. Миналата седмица арестантът, против който се водят няколко каузи - за рекет, за образуване на незаконна група с користна цел и за подбуждане към кибертероризъм, е задействал процедура за разпродажба на компанията.

Бизнесменът, който твърди за себе си, че развива и бизнес в Америка, се е свързал със счетоводителите си от ареста и е настоял да стартират дейности по закриването ѝ. От седмици уеб сайтът на компанията, занимаваща се сякаш с отбрана против киберпрестъпленията, не работи. Нейни досегашни клиенти пък се надпреварват да пишат отрицателни мнения против нея в международната мрежа. В същото време обаче другият обвинен за невижданата хакерска офанзива против държавната организация, пуснат на независимост против солидна парична гаранция - Кристиян Бойков, продължавал да работи по настоящи планове, на черно, като му се плащало не от счетоводството, а непосредствено на ръка от възложителите им.

Справка в комерсиалните регистри демонстрира, че през последната година " ТАД груп " е осигурявала шестима свои чиновници. Най-вероятно след ликвидацията на сдружението те ще отидат на трудовата борса. Осигуровки за последните 2 месеца на въпросните лица не са внасяни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР