„Фирмата, която е взимала обществени поръчки не е на моя

...
„Фирмата, която е взимала обществени поръчки не е на моя
Коментари Харесай

Делян Добрев: Гордея се с екипа в Хасково


„ Фирмата, която е взимала публични поръчки не е на моя кум, а на един червен полковник, който е непосредствен с друга част на залата”, съобщи пред публицисти депутатът от ГЕРБ Делян Добрев във връзка свадите в Хасково и роднинските назначения.
Пред публицисти той съобщи, че не съжалява за снетото доверие към кмета Добри Беливанов, макар, че това е провокирало вълна от изкуствени кавги.
Потитан още веднъж за публичните поръчки на неговия непосредствен, Добрев посочи, че той има миротарно участи, а компанията от 72 подписани контракта има извоювани едвам два. „ Не знам каква е цената. Според мен не е толкоз значимо, тъй като има тръжни процедури, а те се пускат на най-ниска цена сега. За 11 блока има 120 подадени предложения в Хасково. Кажете ми друга община, която за 11 блока има 120 предложения. С нито един от упоменатите нямам съдружничество. Интересно е, че едната зам.-кметица Милена Трендафилова нито ми е съученичка, нито сме имали каквото и да било съдружничество “.
„ Вие не проверявате обстоятелствата, а четете една картинка, на която са нарисувани хора, които по някакъв метод се пробват да се свържат с мен. Напротив, гордея се. Благодарение на екипа на общината в последните две години общината има вложения за 140 млн. лева Нямал съм компания с Величко Минев. Беливанов не взема самичък решенията. Той е на първокласна екскурзия с предприемач, който има повече контракти, в сравнение с тези 2, за които вие ме питате. Това е Иван Стаматов – този, който е бил депутат. Българска социалистическа партия ме нападат не от през вчерашния ден и през днешния ден, а непрестанно съм им тематика. Не скърбя, че сме си снели доверието от Беливанов, което провокира тази вълна от инсценирани кавги. “, добави той. По думите му, в случай че се върнат една седмица обратно, отново ще създадат същото. „ Това е кардинална позиция. Разграничаваме се от него, тъй като желаеме да бъдем почтени пред гласоподавателите “, акцентира той и изясни, че тези хора са екип на Добри Беливанов от 2 години.
„ В понеделник си подадоха оставките, за какво абсурдът стана по-късно, а не преди 1 година или година и половина. Защото очевидно се е чакал комфортен миг, с цел да бъде направена тази политическа офанзива. След подаването на оставката на зам.-кметовете това е последният миг, в който можем да бъдем атакувани по тази линия. Тези хора не могат да работят повече в общината, подложени са на тормоз повече от една година. Това са способните хора, с помощта на които в последните 2 години в общината се случиха толкоз доста неща “, сподели още Делян Добрев./ПИК
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР