Фирма „ВГ“ АД бе определена за изпълнител на обществената поръчката

...
Фирма „ВГ“ АД бе определена за изпълнител на обществената поръчката
Коментари Харесай

Настаняват ВИП гостите при председателството ни на ЕС в хотел на Арабаджиев

Фирма „ ВГ “ АД бе избрана за реализатор на публичната поръчката с предмет: „ Хотелско настаняване за ръководителите на делегации и техните придружители при осъществяване на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз през 2018 година “. Това написа в известие на Министерството на европейското председателство, което разгласи резултатите от оповестената социална поръчка в сряда.

Дружеството, спечелило търга е благосъстоятелност на Вълчо и Маринела Арабаджиеви, които купиха хотел "Маринела ", прочут като Японския хотел преди две години. Напомняме, че оттогава насам към хотела избухнаха няколко абсурда. Първо неодобрение измежду жителите на столичния квартал "Лозенец " провокира изкореняването на японските вишни пред хотела. Няколко месеца по-късно управлението на хотела се опита да надстрои част от него, като в следствие стана ясно, че няма нужните позволения за задачата.

Предложението на участника подхожда на условията, посочени в техническата спецификация, а общата препоръчана цена за изцяло осъществяване на поръчката не надвишава избрания финансов запас. Постигнатата цена за нощувка с включена закуска е в размер на 217,12 лв. без Данък добавена стойност. Общата цена за изцяло осъществяване на поръчката при 1808 броя нощувки е в размер на 430 249,76 лв. с включена закуска, туристически налог и Данък добавена стойност.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР