Фирма от приятелския кръг на ВиК купи част от бизнеса

...
Фирма от приятелския кръг на ВиК купи част от бизнеса
Коментари Харесай

Четете в „Марица“: 1000  обратно на работа по заведенията

Фирма от приятелския кръг на ВиК купи част от бизнеса на фамилия Тотеви

Братът на някогашния кмет на Пловдив продаде дяловете си в транспортната компания " СТ Лог " ООД на сдружение, чийто шеф е тъщата на Спартак Николов. То пък е благосъстоятелност на предприемач, който от години печели публични поръчки на водния оператор.

Проектът за пробив под гарата пристигна без концепция за Бетонния мост

Техническият план за част " Пътна " на пробива под Централна гара е подготвен и е импортиран от НКЖИ за мнение в Община Пловдив. Разработката за тунела под жп линията, който ще свързва бул. „ Васил Априлов “ с ул. „ Димитър Талев “ и „ Македония “, е направена от консорциума с водещата компания „ Трейс груп “, който извършва публичната поръчката на Национална компания " Железопътна инфраструктура " (НКЖИ) за рационализация на ЖП възел -Пловдив, чиято стойност е 89 028 245 лв. без Данък добавена стойност. Засега в плана не става дума за бъдещето на Бетонния мост.

1000 назад на работа по заведенията

Над 1000 души от Пловдивска област са постъпили на работа с отварянето на заведенията и игралните зали предходната седмица. Това сочат данните на Националния статистически институт (НСИ) за интервала 1-7 март 20201 година

ЦИК заличи 16 кандидат-депутати - под 21 година или и с друго поданство

ЦИК заличи от партийните листи 16 претенденти за депутати. Това излиза наяве от едно от последните решения на комисията. Девет от тях са махнати поради обстоятелството, че нямат навършени 21 години, а останалите за това, че имат и друго поданство, с изключение на българско.

Молят почитателите на Локо да оказват помощ за дълг към Национална агенция за приходите

Кампания за набиране на средства за цялостно погасяване на главницата към Национална агенция за приходите, която е в размер на 188 453 лв., стартираха на " Лаута ". От управата на ПФК Локомотив Пловдив се обърнаха за помощ към последователите на тима.

Митко Щерев избра пловдивчанка за римейк на " Осъдени души "

Композиторът Митко Щерев записа нова версия на обичания на няколко генерации шлагер " Осъдени души " с пловдивската певица Антония Маркова, която е солистка на Представителния отбор на Въоръжените сили.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР