Фирма „ДИ ИНДЪСТРИ“ ООД бе определена за изпълнител на обществената

...
Фирма „ДИ ИНДЪСТРИ“ ООД бе определена за изпълнител на обществената
Коментари Харесай

Избран е изпълнителят на видеоклиповете за председателството


Фирма „ ДИ ИНДЪСТРИ “ ООД бе избрана за реализатор на публичната поръчката с предмет: „ Изработване на телевизионни, аудио и интернет клипове за разпространение на Председателството на България на Съвета на Европейски Съюз “. Предложението на участника подхожда на условията, посочени в техническата спецификация, а общата препоръчана цена за изцяло осъществяване на поръчката не надвишава избрания финансов запас. Общата цена за изцяло осъществяване на поръчката е в размер на 242 940.00 лв. с Данък добавена стойност.

Избраният реализатор ще сътвори анимирано лого и разработка на образна идентичност; четири триминутни видеа на разнообразни тематики, а към всяко едно от тях и по пет 30-секундни клипа; 18 аудиоклипа на български и британски език с дълготрайност по 30 секунди; 15 видео- и анимирани интернет банери. В поръчката е планувано изпълнителят да сътвори и истинска музика за потребностите на Българското председателство. Режисьор на видеоклиповете ще бъде Димитър Гочев. Ръководител на екипа е Божидар Велинов, а създател и сценарист е Мирон Крумов.

Обществената поръчка беше открита с Решение № ЗОП-01-21/ 26.07.2017 година на основния секретар на Министерството за Българското председателство на Съвета на Европейския съюз 2018 (МБПСЕС2018). До крайния период за кандидатстване на 16.08.2017 година постъпиха пет предложения от компаниите „ ЕЙЧ ДИ ЧЕНЪЛ “ ЕООД, „ АРТ УИНАР “ ЕООД, „ МИРАМАР ФИЛМ “ ООД, „ БРАНД НЮ АЙДИЪС “ ЕООД и „ ДИ ИНДЪСТРИ “ ООД.

След разглеждане на документите, предоставени от претендентите, комисията взе решение да в профил три от компаниите - „ ЕЙЧ ДИ ЧЕНЪЛ “ ЕООД, „ АРТ УИНАР “ ЕООД и „ БРАНД НЮ АЙДИЪС “ ЕООД, заради събитието, че показаното от всяка от тях предложение за осъществяване на поръчката не подхожда на условията на Възложителя, посочени в Техническата спецификация.

До финалния стадий на процедурата за отваряне на ценовите оферти бяха позволени „ МИРАМАР ФИЛМ “ ООД и „ ДИ ИНДЪСТРИ “ ООД. Представените от двамата участника документи по член 39, алинея 2 от ППЗОП подхождат на условията за персонално положение и критериите за асортимент. Предложението за осъществяване на публичната поръчка на участниците - „ ДИ ИНДЪСТРИ “ ООД и „ МИРАМАР ФИЛМ “ ООД подхожда на условията, посочени в техническата спецификация на Възложителя. Ценовите оферти подхождат на условията на Закон за обществените поръчки, на условията на Възложителя и не надвишават избрания финансов запас.
След осъществена оценка на ценовите оферти и сложна оценка на офертите преди всичко е класиран участникът „ ДИ ИНДЪСТРИ “ ООД с 81,62 точки. На второ място е класиран участникът „ МИРАМАР ФИЛМ “ ООД с сложна оценка от 68 точки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР