Фирма без никаква дейност и капитал колкото за две кутии

...
Фирма без никаква дейност и капитал колкото за две кутии
Коментари Харесай

Фирма с капитал 10 лева, търгуваща с цигари, ще снегопочиства в Смолянско


Фирма без никаква активност и капитал що се касае за две кутии цигари е спечелила публичната поръчка за зимното поддържане на републиканските пътища в Смолянска област, оповестява Смолян бг новини.

Дружеството „ Роуг 1 “ ЕООД е благосъстоятелност на футболиста /известен най-вече в тимове от Б група/ Филип Воденичаров, а дружно с „ Грома Холд “ ЕООД /бившата „ Агромакс “, строител на пътища за милиони левове, записана в благоевградското село Бело поле/ ще чисти снеговете и ще се грижи за зимното поддържане на пътищата в цялата Смолянска област.

Едноличното сдружение на футболиста Воденичаров е записано през 2017 година с капитал от 10 лв., а при вписването в Търговския указател липсват данни за осъществявана активност.
В предмета на активност обаче попадат търговия с алкохол и цигари, ресторантьорство и хотелиерство, консултантски услуги, строителство и така нататък Фирмата на футболиста ще получава 2% от превантивните действия по зимната пътна поддръжка – за възстановителни и ремонтни работи при бедствия и повреди, а 98% ще прибира „ Грома Холд “.

В уеб страницата на АПИ е оповестен отчет, съгласно който ДЗЗД „ Пътно поддържане област Смолян “, включващо двете компании, е класирано преди всичко след процедура по Закон за обществените поръчки и в идващите 5 години ще прави въпросните действия.
Прогнозната стойност на зимната пътна грижа е 18, 1 млн.лева без Данък добавена стойност. За поръчката не е съумял да се пребори наложеният строителен бизнесмен Юлиян Инджов с компанията си „ ИСА-2000 “.

Обединението на двете компании ще поддържа пътищата и в Благоевград, където „ Грома Холд “ работи от години, само че пък за пръв път стъпва в Смолян. Подготвянето и подписването на договорите следва, прецизира изданието.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР