Фиорентина се класира за ¼-финалите в турнира за Купата на

...
Фиорентина се класира за ¼-финалите в турнира за Купата на
Коментари Харесай

Фиорентина се върна от мъртвите и е на 1/4-финал за Купата на Италия след драма с дузпи

Фиорентина се класира за ¼-финалите в шампионата за Купата на Италия, откакто изхвърли Парма, побеждавайки го с 4:1 при осъществяванията на дузпи. В постоянното време и продълженията резултатът бе 2:2.

Гостите шокираха „ виолетовите “ и вкараха два бързи гола през първата част. В 21-ата минута Адриан Гарсия се разписа за 1:0, а единствено две минути по-късно Анже-Йоан Бони удвои задатъка на гостите.

Фиорентина върна един гол в 83-ата минута, когато Рикардо Сотил асистира на М`Бала Нзола. В 89-ата минута бе отсъдена дузпа за флоренци, която бе превърната в гол от Сотил. Така италианецът вкара дуела в продължения.

В продълженията двата тима не съумяха да стигнат до попадение и по този начин спечелилият трябваше да се реши след осъществявания на дузпи. Там възпитаниците на Винченцо Италиано бяха безупречни, откакто Кристиано Бираги, Кристиан Куаме, Никола Миленкович и Лукас Белтран осъществиха от бялата точка, до момента в който два пропуща за „ дуковете “ направиха Денис Ман и Дриса Камара.

We're through to the next round of the Coppa Italia!
— ACF Fiorentina English (@ACFFiorentinaEN)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР