Фиорентина постигна класическа победа с 3:0 в гостуването си на

...
Фиорентина постигна класическа победа с 3:0 в гостуването си на
Коментари Харесай

Фиорентина запази надеждите си за класиране след класика над Хартс

Фиорентина реализира класическа победа с 3:0 в гостуването си на Хартс в дуел от третия кръг на Лигата на конференциите. Трите попадения за отбора на Винченцо Италиано бяха дело на Роландо Мадрагора (4’), Кристиан Куаме (42’) и Лука Йович (79’).

Срещата стартира по най-хубавия метод за гостите, които излязоха напред още преди да са минали и пет минути от постоянното време, когато Мандрагора се възползва от центриране на Терзич и с глава прати топката в мрежата за 1:0.

“Виолетовите ” продължиха да държат нещата в свои ръце и три минути преди края на първата част Куаме се възползва от балонно подаване в наказателното поле и с акробатично осъществяване прати топката във вратата за повторно.

Домакините останаха с човек по-малко при започване на втората част, когато Луис Нийлсън бе изпъден. Това в допълнение успокои италианският отбор, който стигна до трето попадение посредством Йович десетина минути преди края на дуела.

Това бе първа победа на Фиорентина в груповата фаза на Лигата на конференциите и с нея те събраха 4 точки, което ги сложи на второто място в група А. От своя страна Хартс е трети с 3 точки.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, онлайн, в ефира на MAX Sport 3.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР