Фиорентина изигра най-слабия си мач от началото на сезона. „Виолетовите“

...
Фиорентина изигра най-слабия си мач от началото на сезона. „Виолетовите“
Коментари Харесай

Във Фиорентина ще вадят поуки

Фиорентина изигра най-слабия си мач от началото на сезона. „ Виолетовите “ бяха разгромени при гостуването си на Торино, като позволиха много тежко проваляне с 0:4.

Това показване малко скапе положителните усещания, които бе оставил отборът на Винченцо Италиано дотук, само че наставникът твърдо има вяра, че неговият тим има силите да отговори уместно на случилото се, още в идния дуел против Наполи за купата на Италия.

„ Не мога да си обясня за какво играхме толкоз едва. Представянето ни бе под всякаква рецензия и би трябвало да си извадим поуките. В този мач все едно не бяхме ние, представянето ни нямаше нищо общо с това, което показахме дотук. Щом загубихме толкоз тежко, всички носим виновност. Подобен резултат не отива на Фиорентина и незабавно е значимо да се реваншираме пред почитателите. Отново започваме да играем през 3 дни, което е един превъзходен късмет за нас да покажем друго лице. Нужна е реакция още в идващия мач, нямаме никакво време за губене, тъй като сезонът тече, а единствено с победи можем да изправим случилото се против Торино “, разяснява Италиано.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР