Фиорентина елиминира Виктория Пилзен след успех с 2:0 след продължения

...
Фиорентина елиминира Виктория Пилзен след успех с 2:0 след продължения
Коментари Харесай

Фиорентина се измъчи срещу Пилзен, но продължава напред

Фиорентина отстрани Виктория Пилзен след триумф с 2:0 след продължения като хазаин в реванша от четвъртфиналния конфликт сред двата отбора в Лигата на конференциите. След равенството 0:0 в първия мач и 0:0 в реванша във Флоренция, италианският отбор се нуждаеше от продължения, с цел да означи две попадения и да стигне до полуфиналите в европейската конкуренция.

Домакините пропуснаха отлична опция да поведат в началните минути на дуела откакто първо Андреа Белоти в 6-ата, а по-късно и Кристиан Куаме не съумяха да се разпишат при обещаващи обстановки.

Куаме можеше да осъществя за Фиорентина и в 30-ата минута, както и Белоти малко по-късно. Пак нападателят от Кот д`Ивоар пропиля късмет за италианския отбор в 45-ата минута и резултатът остана 0:0.

Гостите от Виктория Пилзен останаха с човек по-малко в 67-ата минута на мача, когато бразилецът Каду получи пряк червен картон, а до края на постоянните 90 минути двата състава не съумяха да си отбележат гол.

В продълженията две минути бяха задоволителни на аржентинеца Нико Гонсалес, с цел да донесе задатък от 1:0 за Фиорентина. В 108-ата минута с удар отблизо разстояние Кристиано Бираги оформи крайното 2:0 за домакините от Флоренция.

На полуфиналите Фиорентина ще срещне ПАОК или Брюж.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР