Finita la commedia“, написа в профила си във Фейсбук общинският

...
Finita la commedia“, написа в профила си във Фейсбук общинският
Коментари Харесай

Контрера: От новия кмет и 60 общински съветници зависи дали мандатът ще е ялов, безпринципен и хаотичен

„ Finita la commedia “, написа в профила си във Facebook общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация в Столичния общински съвет Карлос Контрера.

„ С облекчение тази безсъдържателна софийска предизборна акция свърши! Сега към този момент е време да се работи - за софиянци, за града. Рязко лозунгите и общото политическо говорене би трябвало да отстъпи на съответните решения за хората “.

Той написа още, че идващите дни, със започване на работата на Столичния общински съвет, внася съответни оферти по тематика „ Транспорт “:

- доставката на пет броя туристически рейсове за витошките линии, за които ПК „ Транспорт и пътна сигурност “ би трябвало да се произнесе. Документацията е импортирана в комисията, средствата са обезпечени от бюджета на Столична община.

- съставяне на експертна работна група с специалисти за възстановяване на пътническата информация в публичния превоз - ангажимент, който с Марио Евстатиев поехме към хората със зрителни и слухови увреждания.

- отчет за придобиване на 12 и 18-метрови използвани рейсове, които да решат в средносрочен проект казуса с техниката в столичния автотранспорт. По предлагането работим с специалисти от пролетта на тази година, то беше един път самоуверено отхвърлено от ГЕРБ, Демократична България и Спаси София през юли тази година. Актуализираният отчет, по който работим с специалиста Марио Евстатиев, импортирам като общински консултант незабавно със започването на новия мандат на СОС.

- правене на разбор и стратегия за доставка на нови и замяна на остарели и неефективни спиркови табла, с които да отговорим на упованията на пасажерите за по-добра осведоменост.

- усилване на контрола по неправилното прекъсване, престой и паркиране на спирки на публичния превоз, като акцията обхване спирки и зони, където се записват голям брой нарушавания.

„ Това са единствено част от тематиките, по които към този момент работим и готвим оферти по тематика „ Транспорт “. В този мандат на общинския съвет Вътрешна македонска революционна организация има един общински консултант в мое лице, само че разгадавам на мощен тим от специалисти, с които да формулираме и пазиме хрумвания за подобряването на града. По тематика „ Транспорт “ разчитаме на експертизата на Марио Евстатиев; по тематика спорт, юношески действия - на Владимир Митов; по правни въпроси и нормативна уредба на адв. Михаил Петров; просвета и обучение - Димитър Антов и Калина Калинкова. Разбира се, по съответни тематики и проблеми Вътрешна македонска революционна организация - София разчита на знанията и интензивността на десетки свои членове, симпатизанти и съидейници, с които водим отдавана борби за един по-уреден, спретнат и чист град “, разкри и хората от екипа си Карлос Контрера.

Това са хора, с които съветниците от Вътрешна македонска революционна организация работеха сполучливо и през изтеклия мандат.

„ Очакваме актуалният мандат да опровергае наричанията, че ще бъде безплоден, непоследователен и безреден. Това зависи от новия кмет и останалите 60 общински съветници в СОС “, добави общинарят от Вътрешна македонска революционна организация.

„ София и софиянци чакат работа, а не политически локуми и лакърдии “, приключва поста си Контрера.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР