Финансовият министър на Франция Бруно Льо Мер заяви в понеделник,

...
Финансовият министър на Франция Бруно Льо Мер заяви в понеделник,
Коментари Харесай

Франция: С коронавирус кризата всички опции на масата при

Финансовият министър на Франция Бруно Льо Мер съобщи в понеделник, че обстановката със здравето се утежнява по време на трета вълна с пандемията на ковид във Франция и " всички варианти са на масата " за отбрана на обществеността , оповестява " Ройтерс ".

Льо Мер разяснява, че Франция би трябвало да заобикаля приемането на по-строги ограничения за ограничение на COVID-19, доколкото може и изключи смяна на листата с магазини и предприятия, на които е позволено да останат отворени.

" Този ​​списък няма да се промени. Да изпращаме сигнал, че ще отворим някои бизнеси, до момента в който обстановката се утежнява, не е в полза на страната. "

Съгласно рестриктивните мерки в 19 високорискови зони, в това число Париж , магазините, на които е позволено да останат отворени , включват тези, които продават храни, книги, цветя и шоколад и фризьори .

Не е позволено отварянето на магазини за облекла, мебели и козметични салони . Това докара до отчаяние измежду по този начин наречените несъществени притежатели на магазини, принудени да останат затворени.

Миналата седмица президентът Еманюел Макрон отбрани решението си да не постанова трета цялостна обсада и да държи учебните заведения отворени, само че съобщи, че евентуално ще са нужни спомагателни ограничавания.
 Франция с още над 37 000 новозаразени с ковид
Франция с още над 37 000 новозаразени с ковид

8 млн. души са имунизирани с най-малко една доза
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР